Ona ima 116 godina, jede slaninu svaki dan i NE BOLUJE OD KANCERA! (VIDEO)

Njena svakodnevnica se sastoji od konzumiranja jaja, griza i slanine, koje čine njenu "izbalansiranu dijetu". Međutim, u prvi plan je stavila mesnu prerađevinu, slaninu, za koju kaže da "je čini da se oseća bolje"

  • 4

Suzana Mušat Džouns (116) je najstarija žena na svetu koja je bukvalno zavisna od nekoliko namirnica koje svakodnevno konzumira. Ona je otkrila recept za dug život, a to je, verovali ili ne slanina, u koju se Suzana kune!

SLANINA I KOBASICE IZAZIVAJU RAK? Da li će se suvo meso tretirati kao CIGARETE i ALKOHOL?

Njena svakodnevnica se sastoji od konzumiranja jaja, griza i slanine, koje čine njenu "izbalansiranu dijetu". Međutim, u prvi plan je stavila mesnu prerađevinu, slaninu, za koju kaže da "sve mnogo bolje".

Najstarija žena je otkrila i recept za dugovečnost, a to je mnogo sna, ali i ljubav koju dobijate od porodice i svojih najmilijih. Takođe, za sebe kaže da je bila jako velikodušna prema drugim ljudima, pa joj je ovako dug život neka vrsta nagrade.

Ona je rođena 1899. godine u Alabami, u Americi, i jako brzo je kao dadilja stigla do Njujorka u kojem je ostala da živi.

Bila je udata nekoliko godina, ali nikada nije imala decu.

Pre nekoliko meseci, Suzana je proslavila svoj 116. rođendan:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    27. oktobar 2015 | 19:57

    Ma da si ziva i zdrava--!! Sad sam isprzio slaninu sitno seckanu pola kila beli luk i crni luk i u to paradajz sos origano onda ubacijo 7 minuta kuvane spagete zapezio i narendao permesan!!! Aj ziveli!! -- ZVEZDA !!!

  • eh

    27. oktobar 2015 | 17:18

    Ne daj Bože takvih godina,drugome si na teret.

  • V

    21. januar 2016 | 22:45

    Izgleda da će doktori da kažu da je ovo laž.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA