ON JE KIDNAPOVAO DEČAKA IZ BOSNE: Objavljen novi snimak otmice, ko prepozna kidnapera dobija 20.000 evra (VIDEO).

- Njegov otac je poginuo, i u Bosni više nije bilo sigurno za nas. Ovde smo došli pre dve godine i deci sam htela da osiguram sigurno okruženje - rekla je majka kroz suze

  • 5

Policija u Berlinu je objavila nove snimke otmičara koji se sumnjiči da je 1. oktobra u ovom nemačkom gradu oteo dečaka (4) iz BiH, Mohameda Januzija.

AKO PREPOZNATE OVOG ČOVEKA, DOBIĆETE 20.000 EVRA: Oteo je dečaka iz Bosne! (VIDEO)

Da podsetimo, mali Mohamed nestao je prvog dana oktobra, kada je njegova majka Aldijana (24) došla ispred zgrade Državnog zavoda za zdravstvo i socijalnu pomoć (LaGeSo) u Berlinu kako bi podigla socijalnu pomoć. Nažalost, istovremeno se ispred te zgrade nalazilo više stotina izbeglica, pa je Aldijana na trenutak izgubila Mohameda.

Kad je shvatila da ga nema, majka je odmah pozvala policiju. Mohamed je u trenutku otmice na sebi imao crveni džemper, bele cipele, farmerke i zeleni ranac.

- Njegov otac je poginuo, i u Bosni više nije bilo sigurno za nas. Ovde smo došli pre dve godine i deci sam htela da osiguram sigurno okruženje - rekla je Aldijana kroz suze.

Nemačka je ponudila nagradu od 20 hiljada evra za informacije koje mogu odvesti policiju ili do otmičara ili do dečaka.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor:radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA