MOLIO JE DA GA IZVUKU IZ KAMIONA, UMIRAO U JEZIVIM MUKAMA: Stravični detalji lančanog sudara kod Šimanovaca!

- Lekari Hitne pomoći nisu mogli ništa da urade. Za to vreme mladićev glas postajao je sve tiši, dok se više nije čuo. Mučio se pola sata i preminuo im pred očima - ispričali su oni koji su se zatekli na mestu nesreće

  • 29

Davor Vojinović (29) iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Rogatice, poginuo je u stravičnom lančanom udesu koji se dogodio na auto-putu Beograd-Šid kod Šimanovaca, dok su povređeni P. S. (53), M. Š. (33) i P. P. (55).

LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU KOD ŠIMANOVACA ZBOG GUSTE MAGLE: Jedna osoba poginula, ima povređenih!

Saobraćajna nesreća se dogodila kada su se usled slabe vidljivosti zbog guste magle sudarila tri atuomobila, dva kamiona i jedan autobus.

Identifikovan mladić koji je poginuo u JEZIVOM LANČANOM SUDARU kod Šimanovaca!

- Naš vozač Miroslav M. (35) ispričao je da je bila gusta magla i da je vozio polako. Tri kilometara od naplatne rampe, osim magle, naleteo je i na gusti dim koji je dolazio s obližnje deponije. U tom trenutku naišao je na turski kamion koji se sporo kretao. Miroslav je upalio sva četiri migavca i polako ga obišao. Vozio je autobus levom trakom kada ga je velikom brzinom otpozadi udario "pasat" s Rumunima - ispričao je direktor preduzeća za koje radi vozač autobusa za Kurir.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Ubrzo nakon toga, "pasat" je udario i u vozilo "reno" koje je imalo registarske oznake Sremske Mitrovice, a kojim je upravljao P. S. iz Hrvatske.

- U istom trenutku, s njihove desne strane, u turski kamion u srednjoj traci udario je kamion "Drvolika" iza Stare Pazove, za čijim volanom je bio Davor Vojinović. Potom se u njega zakucao kedi šabačkih tablica. Udarci su odjekivali kao eksplozije - ispričao je saogovornik ovog lista.

Prema njegovom svedočenju, situacija koja je usledila je bila krajnje jeziva.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

- Vojinović je jaukao od bolova. Molio je da ga izvuku. Dok je kukao i zapomagao, svi su pritrčali i počeli da lome stakla kako bi ga izvukli. Volan mu je udario u grudi, a noge su mu bile priklještene. Lekari Hitne pomoći nisu mogli ništa da urade. Za to vreme mladićev glas postajao je sve tiši, dok se više nije čuo. Mučio se pola sata i preminuo im pred očima.

Nesrećno nastradali vozač kamiona Davor Vojinović, povremeno je radio za preduzeće "Drvolik" iz Stare Pazove.

- Nije bio oženjen. Porodica mu živi u Rogatici u Bosni i Hercegovini. Ima dve starije sestre, oca i majku. Bio je vredan mladić i odličan vozač. Teško nam je. Pamtićemo ga po dobru - ispričale su njegove kolege.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kejti

    28. oktobar 2015 | 00:40

    Da li u Srbiji ne dodju vatrogasci da izvade povredjenog iz kamiona i omoguce lekarima da pruze prvu pomoc?

  • Rajvosa

    28. oktobar 2015 | 00:39

    Tuga

  • Mira

    28. oktobar 2015 | 11:03

    Davore, neka ti je laka crna zemlja. Nadam se da si otišao na neko ljepše mjesto od ovog našeg sumornog i nebuloznog svjeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA