ZGAZILA KOMUNALNU POLICAJKU! Težak incident u centru Beograda

Pripadnica Komunalne policije hitno je prevezena u Urgentni centar i posle detaljnog pregleda doktora specijaliste konstatovana joj je povreda noge

  • 3

Prilikom redovne aktivnosti Komunalne policije u Ruzveltovoj ulici juče je došlo do incidenta u kojem je povređena pripadnica komunalne policije S. J.

Do incidenta je došlo kada je komunalna policajka prišla putničkom vozilu koje je bilo zaustavljeno na sredini kolovoza pošto je ometalo saobraćaj i usmeno upozorila vlasnicu da vozilo pomeri.

Pokrenut disciplinski postupak protiv pripadnika Komunalne policije

Tom prilikom vlasnica motornog vozila uz uvrede službenom licu i bez najave je pokrenula vozilo i točkom prešla preko noge komunalne policajke.

Kako se vlasnica motornog vozila nije zaustavila već nastavila da se kreće, vođa smene Komunalne policije ju je službenim vozilom sustigao i vratio na lice mesta.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Odmah nakon toga je pozvana Hitna pomoć i Saobraćajna policija. Pripadnica Komunalne policije hitno je prevezena u Urgentni centar i posle detaljnog pregleda doktora specijaliste konstatovana joj je povreda noge.

Vlasnica motornog vozila je puštena i zajedno sa pripadnicom Komunalne policije S. J. i sa svedocima događaja, daće izjavu u Policijskoj stanici Savski venac.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kigo

    28. oktobar 2015 | 12:20

    Pa poslusala je komunalku, pomerila je auto.

  • Nesa

    28. oktobar 2015 | 12:47

    Verovatno je vec sve zavrsila telefonom, da je to uradio neko ko nema nikakvu vezu pa i slucajno da je ocesao tu policajku vec bi mu bio odredjen pritvor, ipak zakon nije isti za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA