PIŽONOV ZET UBIJEN IZ SNAJPERA: Šokantna istina o likvidaciji u Budvi

Policija sumnja da su Đuričković i Goran Radoman bili uključeni u šverc kokaina i da ih je mafija označila kao krivce za nestanak 300 kilograma u Španiji, koji je vredeo 15 miliona evra

  • 5

Goran Đuričković koji je u utorak uveče likvidiran snajperom u centru Budve je zet fudbalske legende Vladimira Petrovića Pižona.

Pižonova starija ćerka udata je za Đuričkovića sa kojim ima dve ćerke, Atinu (12) i Gaju (8).

UPUCAN IZ SNAJPERA DOK JE SEDEO U BAŠTI SVOG LOKALA: Ubijen poznati crnogorski ugostitelj!

- Porodica je u šoku, a njegovim ćerkama nije rečena istina o smrti oca. Saopšteno im je da je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći - navodi izvor blizak beogradskim medijima.

Podsećanja radi, Đuričković je ubijen preksinoć u bašti svog lokala "Old fišermens pabs" a crnogorski mediji navode da je ta likvidacija povezana sa ubistvom Gorana Radomana, koji se dogodio 20.februara u Beogradu.

Policija sumnja da su Đuričković i Goran Radoman bili uključeni u šverc kokaina i da ih je mafija označila kao krivce za nestanak 300 kilograma u Španiji, koji je vredeo 15 miliona evra. 

Sedeo je sa prijateljima kada su se začula tri pucnja, posle čega je pao u more. Prijatelji su ga izvukli iz vode, ali je već bio mrtav.

Policija je na kuli zidina Starog grada pronašla tri čaure, 50-ak metara vazdušne linije od mesta gde je Đuričković sedeo. 

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA