NOĆU PUTUJEM, A DA TO NE ZNAM: Ispovest devojke koja je mesečarila i probudila se u drugom gradu!

- Nije imala ni telefon, ni novac, ni torbicu. Samo je ustala i izašla iz kuće. Ona se čak uopšte i ne seća da je bila u autobusu - rekli su iz policije

  • 2

Tejlor Gamel (19) iz Kolorada često mesečari, međutim, ostaje pod krovom svoje kuće, ali joj se sada desilo nešto što nije mogla da očekuje ni u ludim snovima. Ona je jedne noći nestala iz svog doma i probudila se u drugom gradu.

Ovo su najčudnije pojave koje se događaju u snu. Ona pod 6 će vas zaprepastiti

Devojka je prepešačila 15 kilometara i stigla na autobus koji ju je odveo u Vestminser, gde su je našli da spava kod rođake u stanu, na sofi.

Inače, devojka je na sebi imala najobičniju majicu, trenerku i čarape.

- Nije imala ni telefon, ni novac, ni torbicu. Samo je ustala i izašla iz kuće. Ona se čak uopšte i ne seća da je bila u autobusu - rekli su iz policije.

Da li znate za neku sličnu situaciju ljudi koji mesečare? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LIvan

    30. oktobar 2015 | 21:10

    Bozze moj da li je ovo istina ja zaspim 30 minuta pa ustanem,tj,trgnem se kao lud ,nemam pojma gde se nalazim da li u stanu,da li u bolnici ,da li na poslu i tako jedno 10 sekundi dok ne dodem malo sebi otvaram prozore izlazim napolje,i tako sve do 2 sata ujutro,tek posle spavam do 6 sati,ali se budim svaki sat,ali nemam ise te napade.Tako se mucim od 05.07.2015 i kod kojeg god dosao lekara samo me salju drugom.Molim ako netko ima slicne probleme da mi to opise.

  • zoran

    1. novembar 2015 | 04:08

    Prevelika napetost stres problemi itd.. dovodi do takvog isprekidanog sna najbolji lek pre spavanja popiti casu do dve vina i spavacete mirno .Probajte Nazdravlje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA