ZOVI DECU DA NAM ZAPALE SVEĆU I PODIGNU SPOMENIK: Lelek čoveka čija je žena tragično nastradala u nameri da ga spasi!

- Polio sam se benzinom i kresnuo plamen da se zapalim, ali je supruga pokušala da me gasi, pa se vatra prenela i na nju - rekao je S. L. komšinici koja im je prva pritekla u pomoć

  • 2

V. L. (66) iz sela Valakonje kod Boljevca pokušala je da spasi svog supruga S. L. (66) koji se zapalio benzinom, međutim plamen je i nju zahvatio i od zadobijenih opekotina je stradala.

POŽAR I TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Starac (81) se ugušio u stanu!

Njen suprug je takođe dobio teške opekotine, ali je preživeo i prevezen je u zaječarskoj bolnici, objavili su beogradski mediji.

- Krenula sam kod komšija kad sam čula kako S. L. zapomaže. Pritrčala sam i našla ga u bari garavog i krvavog po licu i gornjem delu tela. Bio je go, kao od majke rođen - rekla je njihova komšinica R. L. (63).

Kada mu je prišla on joj je rekao:

- Polio sam se benzinom i kresnuo plamen da se zapalim, ali je supruga pokušala da me gasi, pa se vatra prenela i na nju. Zovi našu decu da nam upale sveće i podignu spomenik.

U hodniku kuće u kojoj su živeli pronađena je kantica u kojoj su bili tragovi pet litara benzina, a u tom trenutku bila je prazna. Policija proverava njegovu izjavu zbog sumnje da je i on polio benzinom i V. L. pa kresnuo šibicu.

Za sada se zna samo da je S. L. brzo svukao upaljenu garderobu i go otrčao u baru da ugasi vatru na sebi.

Ukazana mu je pomoć u zaječarskoj bolnici, ali je u toku dana prebačen u Paraćin i zbrinut.

- On je u teškom stanju - rekla je njihova ćerka S. P. iz Zaječara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA