MIGRANT UMRO NA PARKINGU KOD PARAĆINA: Izašao iz autobusa, počeo da povraća KRV i preminuo!

Tek će se utvrditi tačno čiji je državljanin preminuli jer, kako "Telegraf" saznaje, imao je pasoš u kome piše da je državljanin Iraka, a prilikom ulaska u Srbiju rekao je da je iz Sirije

  • 12

Na parkingu benzinske pumpe na autoputu kod Paraćina jutros je preminuo migrant Kalif Ibrafim Afdal  (51), za koga se sa sigurnšću još ne zna da li je iz Iraka Ili Sirije.

POGINULO ŠESTORO DECE: Prevrnuo se još jedan brod sa migrantima, među mrtvima i ČETIRI BEBE!

Po nalogu dežurnog zamenika višeg javnog tužioca iz Jagodine urađena je obdukcija i u tužilaštvu nam je potvrđeno da je reč o prirodnoj smrti.

-Prema priči ostalih putnika, migrant je izašao iz autobusa koji  ga je prevozio sa ostalim migrantima. Imali su pauzu na parkingu jedne benzinske stanice na autoputu kod Paraćina. Očigledno da mu je pozlilo jer je počeo da kašlje i pljuje krv, posle čega je preminuo. Bio je bolestan i radi se najverovatnije o kanceru pluća  –kaže Mirjana Stanojlović, zamenica višeg javnog tužioca.

Tek će se utvrditi tačno čiji je državljanin preminuli jer, kako "Telegraf" saznaje, imao je pasoš u kome piše da je državljanin Iraka, a prilikom ulaska u Srbiju rekao je da je iz Sirije.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA