Neće vam biti dobro kada vidite! Ovako izgleda jedan dan NARKOMANA, koji 5 puta dnevno uzima HEROIN (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Magnus Lileberg iz Osla dnevno uzme pet doza heroina, a ne može sebi da priušti flastere za bolne plikove koje ima po telu i hronično mu nedostaje sna

  • 11

Norveški reditelji Kristofer Nes i Per Kristijan Lomsdalen podigli su veliku prašinu nakon što su javnosti predstavili kratak dokumentarac o jednom danu u životu zavisnika od heroina.

NARKOMANI I SVEŠTENICI IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Nećete verovati šta!

Narkoman iz filma se zove Magnus Lileberg, a on drogu u svoje telo unosi tako što se bode u prepone, jer više nema gde. Magnus dnevno uzme pet doza heroina, a ne može sebi da priušti flastere za bolne plikove koje ima po telu i hronično mu nedostaje sna. On i kad ode da spava, budi se oznojan i iscrpljen.

Pomenuti reditelji su Lilebergu dali kameru sa kojom sebe može da snima iz ruke i pokazali su m kako da snima svoj svakodnevni život u Oslu. Video ne šalje nikakvu poruku gledaocima, već samo naprosto objašnjava šta radi, kakva mu je dnevna rutina , a već u prvim minutima Magnus otkriva da nema pojma šta će sa svojim životom.

Neke od scena su prilično uznemirujuće, ali su ih reditelji ostavili jer smatraju da se te stvari jednostavno moraju pokazati. Film je napravljen pre dve godine, ali je tek objavljen u januaru 2015. godine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S&A

    1. novembar 2015 | 16:42

    Ovo je strasno!

  • Tara

    2. novembar 2015 | 08:38

    Vi sa komentarima "ne trebaju da žive" i "treba ih ubiti" se malo zapitajte da li bi tako pričali da vam ne daj Bože dijete ili najbolji prijatelj upadne u ovakav OGROMAN problem. Ljude s bolesti ovisnosti treba liječiti a ne osuđivati, tako niste ništa pametno napravili osim što se eventualno sami osjećate većima, pametnijim i boljima u svojim očima.

  • Mile

    1. novembar 2015 | 16:59

    Bolesnog voveka treba leciti a ne prikazivati kako se muci, a ako odbje saradnjy onda metod prisilno koji su koristili nasi monasi kiji ukljuvyje i lopaty po ledjima, to izgleda samo nehumano, ali nije gore je ne predyzimati nita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA