DAJ MI 4.000 EVRA ILI ŠALJEM SNIMAK NAŠEG SEKSA TVOM MUŽU: Žigolo iz Maribora ucenjivao starije žene!

Mladić iz Slovenije zavodio je sredovečne žene i sa njima je imao seks. Odnose je snimao malom kamerom, a zatim ih je ucenjivao tražeći im novac kako ne bi pustio snimke njihovim muževima

  • 3

Slovenačka policija raspisala je poternicu za 28-godišnjakom iz Maribora, koji je osuđen na tri i po godine zatvora zbog ucenjivanja više žena snimcima seksa za koje je od svojih žrtava tražio novac.

PREVARILA SAM MUŽA SA ŽIGOLOM: Iskrene reči Milice J. kojoj se život promenio preko noći

Traženi Rok Kološa, za kojeg se pretpostavlja da je u Švajcarskoj, osuđen je zajedno sa dva svoja saradnika zbog više "dobro planiranih i smišljenih" pokušaja iznude od žena srednjeg doba, a na sudu je priznao svoje postupke.

Mariborska trojka je žene za koje su ocenili da su pogodne za takvu vrstu ucene pronalazila preko Fejsbuka i drugih društvenih mreža.

ZARADIM 200.000 DOLARA ZA JEDNU NOĆ SEKSA SA BAKAMA: Ispovest najskupljeg žigola na svetu (VIDEO)

Tada je na scenu stupao Kološa, u to vreme 23-godišnji nezaposleni mladić, prozvan u medijima "štajerski žigolo", i nudio im seksualne usluge koje je bez njihovog znanja snimao mini-kamerom, skrivenom u privesku za ključeve.

Foto-ilustracija: Foter.com / Hot or Not? Foto-ilustracija: Foter.com / Hot or Not?

Većina toga zbivala se u dva letnja meseca 2010. godine, kada je Kološu i njegova dva poslovna partnera, Mitju Bohaka i Josipa Johasa, uhvatila policija, otkrivši s kojeg računara ženama dolaze pretnje da će njihovim poslodavcima ili muževima poslati snimke na kojima su u seksualnom odnosu s Kološom, ukoliko ne dostave 2.000 do 4.000 evra na dogovoreno mesto.

Za žrtve su uglavnom birali žene srednjih godina, udate ili s dobrom poslovnom karijerom i platom, a lanac ucena je prekinut nakon što je jedna od ucenjenih žena, profesorka u gimnaziji u Ljubljani, celu stvar prijavila policiji i svom direktoru.

Štajerski žigolo se na suđenju branio tvrdnjom da ucena kod njega nije bila glavni motiv i da ga je na intimne susrete sa ženama prisiljavao unutrašnji motiv kojem nije mogao da se odupre. On je tvrdio da je zavisnik od seksa, pa ga je pregledao i ovlašćeni sudski psihijatar, pronašavši da kod njega postoje znakovi određenih psihičkih poremećaja.

Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone

Uprkos tome on je, zajedno sa saradnicima koji su "škakljive" snimke montirali i slali kao pretnje ženama, tražeći da na određena mesta ostave traženi novac, osuđen na zatvorsku kaznu, na čije se izdržavanje nije javio ni mesec i po dana nakon poziva.

Mediji navode da je u Švajcarskoj gde radi kao pekar. Navodno je imao nameru da se leči i na jednoj švajcarskoj kliniici zbog zavisnosti od seksa, tvrde "Slovenske novice".

(Telegra.frs / Hina / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA