DEČAK HEROJ (17 MESECI) UJEO ZMIJU: Ušao u stan krvavih usta s mrtvom otrovnicom u ruci! (FOTO) (VIDEO)

- Stajao je krvav u sobi i držao zmiju u svojim ustima - rekla je majka ovog dečaka

  • 8

Majka dečaka od 17 meseci je bila šokirana i preplašena kada se njen sin pojavio pred njom, krvavih usta i ruku, sa mrtvom zmijom čiji je otrov smrtonosan. Ispostavilo se da je mali Lorenco uspeo ugrizom da ubije opasnu zmiju dok se igrao u bašti.

Igrala se sa ZMIJOM OTROVNICOM! Evo šta joj se dogodilo (VIDEO)

Ovaj incident se dogodio u Mostardasu na jugu Brazila u nedelju. Džejn Fereira Figueira (19) rekla je za tamošnje medije da se njen sin sasvim mirno igrao u bašti sa psom i da je "ona otišla da vidi da li se nešto dešava".

- Ali on je već bio u sobi sa zmijom u svojim ustima - rekla je njegova majka.

Kada je žena videla krv na svom sinu, uplašila se i počela je da doziva svog muža Luciera de Souzu (22). Uplašeni roditelji su odmah odveli svog sina u lokalnu bolnicu. Takođe, oni su uspeli da uzmu zmiju od svog mališana, stavili je u bocu i odneli na identifikaciju.

Rezultati su pokazali da se radi o vrsti "jararaka", otrovnoj vrsti karakterističnoj za to područje, Brazil, Argentinu i Paragvaj. Bez medicinske pomoći, ujed ove zmije može biti smrtonosan, a simptomi su krvarenje, šok i otkazivanje bubrega.

- On je ujeo mladu zmiju u blizini njene glave, time ju je paralisao i sprečio da ona njega ujede. Dečak je bio potresen. Ili je to uradio u samoodbrani ili je mislio da je u pitanju igračka - rekao je lekar koji je pregledao mališana.

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    3. novembar 2015 | 20:37

    I ja sam ubila nosoroga u basti kad sam imala 15 meseci.....

  • Vladimir

    3. novembar 2015 | 13:04

    Meni bi pre licilo da je pas to uradio, opasne su zmije, a sta moze toliko detence pored nje... Sta god da je bilo, dobro se zavrsilo na kraju.

  • Jeretik

    3. novembar 2015 | 12:25

    Успели су да узму змију од дечака ? Толико је опасан ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA