U BEOGRADU PRETUČEN SLUŽBENIK AMBASADE BRAZILA: Policija uhvatila napadača!

Incident se dogodio juče, oko 16 časova, ispred jednog ugostiteljskog objekta kada je, nakon kraće svađe i verbalne rasprave, mladić više puta udario službenika Ambasade, a potom pobegao

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su 26-godišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je napao i lakše povredio službenika Ambasade Brazila u Beogradu.

Incident se dogodio juče, oko 16 časova, ispred jednog ugostiteljskog objekta kada je, nakon kraće svađe i verbalne rasprave, mladić više puta udario službenika Ambasade, a potom pobegao.

Službeniku Ambasade Brazila je lekarska pomoć ukazana na Urgentnom centru, gde su konstantovane lake telesne povrede.

U vezi sa ovim događajem konsultovan je zamenik tužioca Prvog javnog tužilaštva, koji se izjasnio da se protiv osumnjičenog podnese krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trifke BG

    5. novembar 2015 | 00:34

    Mislim je stvarna prica malo drukcija.. Kada je mene sluzbenik ambasade Rusije namerno udario kolima (u moja kola), rek 10A26 i lagano nastavio svoj put dok sam ja ostao da cekam policiju, policija se nakon toga uhvatila za glavu i posavetovala me je da odustanem od gonjenja jer kako kazu, oni jaci od zakona, a i steta mi nije velika na kolima.. Tako da posle toga, kada je rec o nekom sluzbeniku ambasade verujem da je sve iscenirano..

  • Lovic g 8

    5. novembar 2015 | 11:52

    Још једна срамота за све нас у овој и оваквој Србији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA