SAMO NAM JE JOŠ TO FALILO: Pogledajte kako izgleda klitoris festival! (VIDEO)

"Klitoris je jedno od tipičnih namirnica koje se koriste u galicijskoj kuhinji", stoji u uvodniku turističke ponude

  • 0

Najava klitoris festivala pojavila se na službenim turističkim stranicama Galicije u Španiji, a zapravo je reč o festivalu na kojem se izlaže i kuva - povrće.

Znate li koliko vrsta ženskog ORGAZMA postoji?

"Rapini" je veliko, lisnato povrće, kombinacija spanaća i brokolija. "Klitoris je jedno od tipičnih namirnica koje se koriste u galicijskoj kuhinji" stoji u uvodniku turističke ponude. Naravno, ova rečenica izazvala je smeh i brzo se proširila internetom.

Greška se dogodila kada su iz Galicije pokušali da prevedu portugalsku reč "grelo" u špansku reč "rapini", koja je potom pogrešno prevedena u reč "clitoris" na engleskom. Ipak, ova greška im je osigurala medijsku pažnju, a iz turističke zajednice poručili su kako planiraju da podignu optužbu protiv Gugla.

- Ovo je ozbiljna greška s njihove strane, planiramo da napišemo tužbu kako se to više ne bi događalo - rekla je potparolka Monserat Garsija za španske novine "The Local".

A ovako izgleda povrće koje su zamenili za klitoris:

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA