PUTIN POBESNEO: Ako mislite da su islamisti srušili ruski avion, dajte dokaz za to!

- Rekli smo već i reći ćemo ponovo: bilo koje verzije koje se tiču incidenta i uzroka pada aviona mogu da dođu samo iz istrage. Mi do sada nismo čuli nijednu izjavu istražitelja - poručili su iz Kremlja

  • 3

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da se Rusija nada da će "bilo ko" ko poseduje "bilo kakve ozbiljne podatke" o tome da je Islamska država srušila ruski avion iznad Egipta, "proslediti te podatke istrazi".

EVO ŠTA SE SVE DEŠAVALO RUSIMA OD POČETKA INTERVENCIJE U SIRIJI: Da li je Islamska dražava kriva za sve ove tragedije? (VIDEO)

Tako je Vladimir Putin, ruski predsednik, reagovao na stav britanske vlade da su islamisti oborili avion i odluku Londona da obustavi sve letove u i iz egipatskog letovališta Šarm el Šeik, prenosi "Blic".

- Rekli smo već i reći ćemo ponovo: bilo koje verzije koje se tiču incidenta i uzroka pada aviona mogu da dođu samo iz istrage. Mi do sada nismo čuli nijednu izjavu istražitelja. Bilo koje druge izjave su ili nepotvrđene informacije ili neka vrsta spekulacije - naveo je Putinov portparol.

PUTIN UZVRAĆA UDARAC: Islamsku državu očekuje strašna osveta ruskog predsednika! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Russian Ministry for Emergency Situations Foto: Tanjug/AP/Russian Ministry for Emergency Situations

Avion "erbas 321" ruske kompanije "Kogalimavija" srušio se u subotu na Sinajskom poluostrvu, nedugo nakon što je poleteo iz egipatskog letovališta Šarm el Šeika za Sankt Peterburg, pri čemu je stradalo svih 224 putnika i članova posade.

Britanski i američki obaveštajci izneli su procenu da je u ruskom avionu iznad Sinaja bila bomba. U međuvremenu je smenjen prvi čovek aerodroma u egipatskom letovalištu, Amerikanci tvrde da je aerodrom u Šarm el Šeiku poznat po slabom obezbeđenju i da su potencijalni napadači moogli da imaju pomoć iznutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    5. novembar 2015 | 18:18

    Kako se london nesto javlja interesantno istrcavaju kao da hoce da kazu da su ga oni smazali. Niko ih nista nije pitao sami se javljaju. Volim ovog putina samo sto je pametan pa nek bude kako bude.

  • Dr Lune

    5. novembar 2015 | 13:36

    Istraga je vazna,uplitanja sa strane i razna sufliranja imaju za cilj da sudare Rusiju sa jos nekom zemljom " u regionu" ..razvuku snage Rusije...

  • MUNĐO

    7. novembar 2015 | 09:56

    Otišo da ih napada a sad ih brani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA