ISPRED KUĆE U KOJOJ JE BRAT SILOVAO SESTRU: Evo šta komšije kažu o jezivom slučaju incesta (FOTO)

U prolazu srećemo i jednu baku koja živi nekoliko kuća niže u ulici: - Ne znam kakvi su, skoro su kupili kuću ili je iznajmljuju. Ta devojčica je predivna, uvek se javljala, vaspitana je. I dalje mi zvuči neverovatno da se to desilo

  • 12

Pančevci ni dva dana posle monstruoznog zločina u kome je S. Ć. (23) silovao svoju 13-godišnju sestru u porodičnoj kući ne mogu da se oporave od šoka.

SINE STEVANE, PA ZAR SVOJU MALU SESTRICU DA SILUJEŠ? Jauk bake, svedoka SRPSKOG HORORA!

Ekipa Telegrafa pronašla je danas kuću u kojoj se odigrao jezivi zločin, međutim niko nam nije odgovorio kada smo pozvonili, a potom i kucanjem na kapiju i dozivanjem pokušali da dođemo do izjave nekoga iz porodice uhapšenog silovatelja.

TUKAO ĆERKU (2) DOK NIJE UMRLA: Aleksandar A. (22) osuđen na 20 GODINA ZATVORA!

- Kod kuće su, ali neće vam otvoriti. Ne komuniciraju oni ni sa kim već dva dana. Ko god da dođe, zvoni, kuca, ne otvaraju mu. Kasnije samo provire da vide da li je otišao. Nisam video ni da su išli do radnje - priča nam komšija koji stanuje dve kuće dalje od silovatelja, a koji je s prozora primetio novinarsku ekipu.

UBIO OCA ZBOG KUĆE? Ovo su detalji zločina koji je užasnuo čitavu Srbiju

Na naše pitanje da li je nešto video, primetio kobne noći, odgovara:

- Ne, ništa nisam ni čuo ni video. Nisam ni mogao da pretpostavim da se tako nešto dešava u toj kući. Sretao samo ovako usput tu devojčicu. Dete kao dete, znam da je normalno išlo u školu, delovalo je da je sve u redu. Oni su se tu doselili pre nekoliko godina, a ja sam tu odavno. Nismo imali poseban odnos osim ljubaznog pozdravljanja.

U dvorištu kod prvih komšija zatičemo dva mušakarca srednjih godina. Ne pristaju na snimanje, ali u neformalnom razgovoru potvrđuju da nisu verovali da je S. Ć. u stanju da izvede nešto tako monstruozno.

- Ma normalan momak. Onako, kao i svi u današnje vreme. Možda je delovao malo drčno, ali ništa više. Nemamo pojma šta se tu desilo. Saznali smo iz novina. Naš zid se naslanja na njihov, ali zaista ništa nismo čuli. Oni su tu od skora i nisam im ulazio u kuću da bih mogao da vam kažem kakvi su tu porodični odnosi. Ali ovako mi je sve delovalo normalno - objašnjava komšija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U prolazu srećemo i jednu baku koja živi nekoliko kuća niže u ulici.

- Ne znam kakvi su, skoro su kupili kuću ili je iznajmljuju. Ta devojčica je predivna, uvek se javljala, vaspitana je. I dalje mi zvuči neverovatno da se to desilo. Sumnjam da je iko u ulici mogao da pretpostavi da je tako nešto moguće. Valjda smo se otuđili jedni od drugih, pa više ni ne gledamo šta se zbiva u komšiluku. Svako gleda svoja posla i ne tiče ga se - zaključuje baka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S. Ć. je po navodima policije najmanje dva puta silovao svoju sestru. Svoj jezivi ritual obavljao u sred noći, uglavnom oko 1 sat posle ponoći, a zločin je otkrila njihova baka koja je u toku noći ušla u njenu sobu da proveri da li spava.

Devojčica je policiji ispričala da to nije bio prvi put da ju je brat silovao, kao i da zbog njegovih pretnji, odnosno iz straha nije smela nikome ništa da kaže.

(V. Ž.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. novembar 2015 | 21:56

    Na ljude je bacena bruka i sramota od njihovog clana porodice ,treba ljude ostaviri na miru da se sami izbore sa bolom koji sada trpe,svesni su oni svega tako da bilo kakvi saveti mogli bi samo ranu jos vise otvarati,neka vreme ucini svoje!!!

  • jovan

    5. novembar 2015 | 21:50

    Strasno,sad ce bata da u zatvoru uziva kad bude otisao takve kao njega tamo mnogo vole

  • Ogi

    5. novembar 2015 | 21:19

    Hriste Boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA