KRALJ SAUDIJSKE ARABIJE KRIO STRAŠNU TAJNU: Ženu preobratio, tri puta je terao da abortira!

Dve godine nakon tajnog venčanja, ona je proterana iz zemlje jer ju je kraljevska porodica optužila da je Fahda "navukla" na metadon

  • 4

Janan Harb (63) je imala samo 19 godina kada se tajno udala za budućeg kralja Saudijske Arabije Fahda. Oni su godinama mnoge stvari vešto skrivali od očiju javnosti, a nakon nekoliko decenija, ona je dobila 40 miliona dolara odštete na ime dobro čuvane tajne.

SAUDIJSKI PRINC u vili na Beverli Hilsu silovao i zlostavljao poslugu, devojka u krvi jedva pobegla!

Naime, Janan je bila hrišćanka, koja je prešla u islam neposredno pre venčanja sa Fahdom. Takođe, kralj ju je tri puta naterao da abortira. Međutim, tu nije bio kraj. Dve godine nakon tajnog venčanja, ona je proterana iz zemlje jer ju je kraljevska porodica optužila da je Fahda "navukla" na metadon.

Nakon saudijskog kralja, ona se udala za još dvojicu muškaraca.

Sudija Piter Smit odlučio je da je Fahdovo prvobitno obećanje - da će se za svoju tajnu suprugu brinuti do kraja njenog života - i dalje na snazi, i u skladu s tim je doneo i odluku o presudi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Smit je takođe uvažio Harbino navođenje da je Fahdov sin, princ Abdul Aziz, došao u London dve godine pre očeve smrti, 2003., kako bi obnovio očevo obećanje i ponudio joj je 18 miliona dolara da ne bi javno progovorila o njihovoj vezi, piše Daily Beast. Princ Aziz priznaje da je njegov otac uplaćivao poveće svote Harb tokom godina, ali poriče da je navodni par ikad bio službeno u braku.

Proteklih 12 godina sam proživljavala pravi pakao. Hvala bogu na britanskom pravosuđu. Princ je želio da odem u Saudijsku Arabiju, gde bi on mogao rukovoditi celim procesom, ali sada mi je laknulo. Jedino bi mi bilo draže da se pridržavao očevih želja.... on je vrlo zločest - rekla je Harb.

Inače, zbog svog raskošnog stila života brzo je ostala bez novca (130.000 dolara je izgubila kockajući). Ona je objasnila da je održavala život na visokoj nozi, na kakav je navikla još dok ju je izdržavao kralj. Između 1970. i 2001. godine, Harb je dobila desetine miliona dolara od kraljevske porodice, pa je vrlo verovatno da joj ni novi iznos neće dugo trajati.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    9. novembar 2015 | 21:43

    I ova domacica, neka velika cvecka. Nije se dzabe otkacio nje.

  • Перагеније

    9. novembar 2015 | 21:45

    Иако су је исплатили, она проговорила?..

  • Bulbulderac

    9. novembar 2015 | 21:39

    Uradila ga samo tako. . . . . . . Da ucini sto joj srcu drago.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA