TATA, HOĆEMO LI SE SRESTI NA NEBU AKO SE JA UBIJEM? Dečak iz Niša nova žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA!

- Tri puta sam prijavljivao nasilje u školi. Dva puta smo prijavili maltretiranje direktorki, a sin mi kaže: "Tata, nema od ovog ništa. Opet će da kaže da sam ga opsovao, pa će da nastavi da me bije". Za vikend, sin me moli, da budem u školi kada su odmori, kako ga deca ne bi tukla - rekao je Roberto Stojanović

  • 99

Roberto Stojanović je otac dečaka M. S. (10) koji je u svojoj ispovesti ispričao da mu se sin poverio da želi da počini samoubistvo i pitao ga da li će se sresti na nebu kada se ubije. On već duži period u svojoj osnovnoj školi "Sreten Mladenović Mika" u Nišu trpi vršnjačko nasilje.

ZBOG PRIČE O ALEKSI NASILNIK SE POKAJAO: Neverovatna ispovest oca dečaka koji se UBIO JER SU GA MALTRETIRALI u školi (VIDEO)

Njegov sin pohađa školu koju je pohađao i maleni Aleksa, koji je isto bio maltretiran i koji je 2011. godine počinio samoubistvo.

- Tri puta sam prijavljivao nasilje u školi. Dva puta smo prijavili maltretiranje direktorki, a sin mi kaže: "Tata, nema od ovog ništa. Opet će da kaže da sam ga opsovao, pa će da nastavi da me bije". Za vikend, sin me moli, da budem u školi kada su odmori, kako ga deca ne bi tukla - rekao je Stojanović.

Roberto je objasnio da je njegov sin čitao priču o Aleksi i prašini koja se digla povodom "Aleksinog zakona" i prepoznao sebe u toj priči.

- Ubeđivao sam ga da ćemo ga zaštititi, da ne brine. Onda me je pitao da li mislim da je Aleksa sa anđelima i da li se možemo sresti na nebu ako se on bude ubio. Hteo sam da umrem tog trenutka. Pola sata sam ga ubeđivao da će sve biti u redu - dodao je Roberto.

Direktorka škole Jasmina Stanković kaže da su preduzeli sve zakonom propisane procedure u slučaju prijava koje je podneo Stojanović.

Vršnjačko nasilje je sve češća pojava u Srbiji, kako mu stati na put? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Onaj isti

    7. novembar 2015 | 10:58

    Otici u u skolu i odrati od batina magarce koji maltretiraju to dete...da se ne sete da ikada vise i preko pogledaju bilo koje drugo dete a kamoli da pomisli da istuku nekog.

  • ja

    7. novembar 2015 | 18:27

    Dok se ne ukljuci policija i zestoke kazne za maloletnike nasilnike,njihove roditelje a i nastavno osoblje skole,ovo ce se ponavljati i biti sve cesce i zesce! Drzavo reaguj!!!

  • Petar

    7. novembar 2015 | 10:57

    Opet ista skola Mika iz Nisa. Prosle nedelje je na prvoj u emisiji zivot prica bilo kako se pre par godina ucenik 7og razreda ubio nakon torture koje je preziveo od ucenika i nastavnika te skole. Samo iz tog primera se moglo zakljuciti da su neki prosvetni radnici u toj skoli mnogo losi ljudi,a ovaj drugi primer to samo potvrdjuje. Da li ce neko da reaguje ili ce deca da se ubijaju svaki dan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA