TELIMA ĆE ISPISATI "NE KOSOVU U UNESKU": Studenti će na Mitrovdan poslati jasnu poruku svetu! (FOTO)

Studenti prištinskog Univerziteta, izmeštenog u Kosovsku Mitrovicu, pozvali su građane da u što većem broju prisustvuju gradskoj litiji i učestvuju u ispisivanju "žive" poruke

  • 13

Ljudskim telima sutra će biti ispisana poruka "No Kosovo UNESCO" (Ne članstvu Kosova u Unesku) kod gradskog hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici, povodom gradske slave Mitrovdana.

NA INSTAGRAM VRAĆEN NALOG #NOKOSOVOUNESCO! Društvena mreža se izvinila Srbima

Studenti prištinskog Univerziteta, izmeštenog u Kosovsku Mitrovicu, pozvali su građane da u što većem broju prisustvuju gradskoj litiji i učestvuju u ispisivanju "žive" poruke.

SRBIJA ĆE SE BORITI DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Selaković očekuje tešku borbu na sprečavanju članstva Kosova u Unesko!

Povodom slave Kosovske Mitrovice, u organizaciji Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije iz Banjaluke i Crkvene opštine Kosovska Mitrovica, biće organizovano lomljenje velikog slavskog kolača sa zlatnikom sa likom Svetog Dimitrija, vrednim 300 evra.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

SRBI MOLE SVET DA NE PRIMI KOSOVO U UNESKO: Ostalo je još samo DVA DANA do KONAČNE ODLUKE (VIDEO)

Lomljenje velikog kolača, u kome će učestvovati samo predškolska i školska deca, biće obavljeno na Trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici po završetku tradicionalne slavske litije, a prisustvovaće i predsednik Odbora za pomoć Srbima sa Kosmeta Milorad Arlov.

Odbor je saopštio da uz blagoslov episkopa raško-prizrenskog Teodosija organizuje ovu manifestaciju i da je to poklon za deset godina od osveštanja kamena-temeljca i početka izgradnje hrama posvećenog Svetom Dimitiju u Kosovskoj Mitrovici koji je 2005. godine osveštao blaženopočivši patrijarh srpski Pavle.

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulbulderac

    7. novembar 2015 | 21:21

    Daleko smo dogurali kad molimo dusmane za svoje.

  • krivovirac

    7. novembar 2015 | 21:11

    Pridružujem se svakom patriotskom naporu i želim da dam svoj doprinos svakoj iskrenoj, neispolitizovanoj patriotskoj akciji, koja vodi ka oćuvanju naše države, njene teritorije , baštine, naroda, samo molim da nam kažete kako da damo svoj doprinos, hvala!!!

  • Ccc

    7. novembar 2015 | 22:26

    Dokle cemo sve to da trpimo???dal eu i svet imaju obraz...podrzavaju siptarske teroriste kad jih toliko vole mi gradani srbije spremni smo jim platit karte za er srbija pa nek jih odvedu u ameriku i njima prijateljske zemlje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA