GLASOVI U GLAVI SU MI NAREDILI DA IH MORAM UBITI: Mladić koji je nasmrt pretukao beskućnike boluje od šizofrenije?

Petar Tomić (20) koji je 2014. godine u Raški nasmrt pretukao dvojicu beskućnika, biće poslat na lečenje od šizofrenije

  • 55

Petar Tomić (20) koji je 2014. godine u Raški nasmrt pretukao dvojicu beskućnika, biće poslat na lečenje od šizofrenije, a prilikom davanja iskaza u sudu tvrdio je da su mu glasovi u glavi naređivali šta da radi, prenosi Informer.

STRAVA I UŽAS U RAŠKOJ: Skinhed izmasakrirao dvojicu beskućnika, "martinkama" im polomio lobanje!

Tomić je 15. oktobra 2014. godine čizmama "martinkama" bez ikakvog povoda na smrt pretukao dvojicu beskućnika na autobuskoj stanici u Raški, a kako prenosi ovaj list on neće ići u zatvor već će biti poslat na lečenje od šizofrenije.

Ovako izgleda skinhed koji je na smrt išutirao dvojicu beskućnika! (FOTO)

Podsetimo tokom jedinog saslušanja kada je bio u stanju da da iskaz Petar je kazao da mu je neki glas u glavi stalno naređivao šta mora da uradi, a ti glasovi su mu, navodno govorili da mora da se seče po telu, kao i da se brani od napadača kojih u stvarnosti nije bilo.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Tragovi svireposti devetnaestogodišnjeg skinhedsa ostali su vidljivi nakon ubistva, lokva krvi, a na jednoj od klupa, čak i delovi ljudskog mozga. Jedan od ubijenih, preminuo je na licu mesta, dok je drugi davao znake života kada je policija stigla. Međutim, preminuo je tokom transporta za novopazarsku bolnicu.

Iače, u Raškoj se priča da kao srednjoškolac Tomić nikad nije bio agresivan. Drastična promena se najverovatnije dogodila u poslednjih godinu dana, nakon završetka Srednje ekonomske škole. Retko ko ga je viđao. Povremeno bi ga sretali u parku u centru Raške, gde bi sedeo sam na klupi, s dugom kosom i obučen u crno.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA