"OVAKO TREBA SA MAČKAMA": Društvene mreže gore zbog BOLESNIKA koji je okačio ovu fotografiju! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Uprkos mnogobrojnim komentarima u kojima se izražava užasavanje i gađenje zbog fotografije koju je postavio, ovaj muškarac je nastavio da se na bizaran način "šali" ponavljajući istu fotografiju

  • 34

Nije retkost da ljudi na društvenim mrežama postavljaju bizarne fotografije, ali jedan korisnik Tvitera otišao je zaista predaleko kada je na svoj profil sinoč stavio sliku mačke sa smrskanom glavom i napisao: "ovako treba sa mačkama".

OBAMA OTVORIO NALOG NA FEJSBUKU: Evo šta je poručio prvim postom! (VIDEO)

Uprkos mnogobrojnim komentarima u kojima se izražava užasvanje i gađenje zbog fotografije koju je postavio, ovaj muškarac je nastavio je da se na bizaran način šali ponavljajući istu fotografiju uz komentare poput: "ovo sam ja kad se probudim".

Dodatno je uznemiravajuće što su pojedini njegovi prijatelji čak podržali postavljanje morbidne fotografije, a jedan je se na komentar "ovako treba sa mačkama" nadovezao sa "i sa ženama"?!

TRAŽIŠ BIVŠEG/BIVŠU NA FACEBOOKU? Vaši prijatelji to lako mogu videti! (FOTO)

Sudeći po daljim Tvitovima korisnika koji je postavio fotografiju mrtve mačke, nema sumnje da je bio pod dejstvom alkohola ili nečeg jačeg pošto se i sam žalio na glavobolju, potvrđujući da je bio u gostima na slavi.

"Sve me boli", "komiran sam", "pijemo rakiju jer smo Srbi", samo su neki od tvitova koje je dalje pisao.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Kada se ujutro probudio i verovatno razmislio o svemu pošto je pročitao gomilu komentara u kojima su ga nazivali "monstrumom", "bolesnikom" i drugim pogrdnim epitetima, ovaj momak je promenio svoju priču iz korena.

Foto: Twitter Foto: Twitter

- Koji maloumnik treba da budeš da jednoj bezazlenoj životinji ovo uradiš. Ovo je strašno. Smrt ovakvim ljudima - napisao je ovaj korisnik Tvitera kao svoj prvi jutarnji tvit.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Napišite nam u komentarima šta vi mislite o postavljanju morbidnih fotografija na društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brutalna

    10. novembar 2015 | 12:46

    Da vidim kako neko muci zivotinju ili bilo koje bespomocno bice,ja bih ga robijala,kunem vam se!!!

  • rsk

    10. novembar 2015 | 12:43

    Da Bog da se isto desilo tom sto je to uradio

  • kurosava junior

    10. novembar 2015 | 12:39

    To su bolesnici.Izivljavaju se na neduznim zivotinjama koje ne mogu da im pruze otpor.To su isti oni koji maltretiraju slabije od sebe.jace ne smeju ni da pogledaju da nebi dobili po tamburici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA