UZ PRETNJU NOŽEM UPAO U ORDINACIJU I TRAŽIO NOVAC: Uhapšen mladić u Novom Sadu!

- Ženi je stavio nož pod grkljan i primorao je da mu preda novac. S plenom je pobegao, a odlazeći odatle je poneo i kameru za video nadzor - rekao je izvor iz istrage

  • 3

P. R. (26) iz Novog Sada, uhapšen je večeras u Novom naselju zbog razbojništva u privatnoj ordinaciji u Ulici Radivoja Raše Radujkova.

- On je upao u ordinaciju naoružan nožem i preteći zaposlenoj tražio novac. Ženi je stavio nož pod grkljan i primorao je da mu preda novac. S plenom je pobegao, a odlazeći odatle je poneo i kameru za video nadzor. Ubrzo posle toga je uhapšen - rekao je izvor iz istrage za beogradske medije.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je danas popodne došao i raspitivao se o pregledu koji je kasnije i zakazao. Dok je medicinska sestra upisivala njegove podatke on je osmatrao zaposlene.

- Kada je zakazao pregled izašao je mirno iz ordinacije. međutim nije se udaljavao od nje i čekao je samo pogodan treutak. Kada je procenio da je povoljan trenutak, ušao je unutra i preteći nožem oteo novac - rekao je izvor.

Inače, prema saznanjima medija, on se sumnjiči i za još desetak razbojništva u Novom Sadu, a određen mu je pritvor od 48 sati.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Inače, nekoliko sati ranije, u akciji "Čistač", uhapšen je bračni par koji se sumnjiči da su danas oko 13 sati ušli u prodavnicu na Trgu Republike i preteći tražili pazar. I pored toga što se radnica protivila, muškarac ju je pesnicom udario u glavu.

Ona je nakon toga počela da vrišti, a bračni par je pobegao, ali je ubrzo pronađen i protiv njih će biti podneta prijava po redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. novembar 2015 | 20:42

    KOLIKA je samo DRSKOST lopova neprezaju od nicega ni od koga,jos i bracni par do koje to mere ide,sledeci put bice citava familija ,lele boske!!!;;;;;

  • Перагеније

    12. novembar 2015 | 20:33

    Пусти џанкији. Не зна држава шта са њима.

  • daki

    13. novembar 2015 | 12:06

    Neka nam država dozvoli lično naoružanje i samoodbranu pa da mi sami regulišemo brojnost narkomana razbojnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA