BUGARI STOJE IZA UBISTVA NIŠKOG KIK-BOKSERA: Uhapšena kriminalna grupa!

Još se utvrđuje kakva je bila uloga pojedinaca u ubistvu dvadesetdevetogodišnjeg Nišlije, ali najverovatnija pretpostavka je da su obezbedili automobil koji su ubice koristile prilikom Savićeve likvidacije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dr. Mr.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dr. Mr.

    13. novembar 2015 | 00:50

    Zabranio boh svaki vid sporta u kome se podrzava nasilje,boks,dzudo,aikido,karate,bla bla,iz prostog razloga...frustrirani roditelji salju decu na borilacke vestine da bi satro mogli sutra da se brane od napadaca...ali sta se desava...ta deca,od malena krecu da se osecaju mocna,maltretiraju prvo drugare u osnovnoj skoli time sto oni znaju ove i one pokrete,pa kao daj da ti pokazem sta znam,pa udri ovog onog,osecaj moci sve vise i vise raste. Kad malo odrastu dolazi ono,svi hoce da se druze sa njim jer zna da se bije,i polako se stvara klan...on oseca i vidi da moze da manipulise onima koji ne znaju da se biju,pa zamislja sebe kao nekog vodju koga svi slusaju...godinama on postaje mangup,krece sa tim da ga vrbuju da bude na vratima nekog kluba da glumi obezbedjenje,veliki i iskusni kriminalci vide u njemu opasnog vojnika,uzimaju ga pod svoja nedra,i onda nastaje haos,daj reketiramo ovog,daj reketiramo onog...normalan svet ne moze da pokrene neki svoj biznis i zaradi za svoju porodicu a da ga neko ne maltretira i uzima mu reket...i da ne pricam dalje sta ide i kako ide,citaoci su verovatno vec shvatili poentu...znaci ukidanje svake vrste borilackih vestina kod male dece,jer NIJEDAN nije izrastao u plemenitog i dobrodusnog momka...zato sada nemojte da se cudite kad cujete ubili boksera,ubili karatistu bla bla...ma ja bih svakog nabedjenog i istetoviranog strpao dozivotno u zatvor jer taj nikad nece doprineti nista dobro ovom drustvu dok je ziv!!! Toliko od mene!!!

  • Doktor

    12. novembar 2015 | 22:02

    Šteta, baš simpatičan mladić. Verovatno je u pitanju neka greška, zamena ličnosti, ili slično. Dešava se to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA