OVAJ UMETNIK ĆE VAM POKAZATI KAKO NASTAJE UMETNIČKO DELO: Filip Jovanović slika UŽIVO u ateljeu Hadži! (FOTO)

Ovo je samo nastavak, sada vec tradicionalne akcije "Slikanje uživo", kojom se slikari i umetnici direktno i bez posredovanja predstavljaju publici

  • 1

Jedan od najtalentovanijih srpskih slikara današnjice Filip Jovanović, inače dobro poznat evropskoj umetničkoj sceni, ove subote u ateljeu-galeriji-baru "Hadži" na Vračaru pred očima posetilaca pokazaće kako nastaje jedno umetničko delo, "kako nastaje jedan grad"...

EVROPSKA PREMIJERA NOVOG PIKASA: Marko Tomić izlaže radove u Mikser hausu! (FOTO)

Prema rečima menadžera Vasilija Savića, ovo je samo nastavak, sada već tradicionalne akcije "Slikanje uživo" u Hadžiju, kojom se slikari i umetnici direktno i bez posredovanja predstavljaju publici.

- Nama su bitna dela i akcija, a ideja i koncept je da pre svega promovišemo mlade i neafirmisane umetnike, kao i da stvorimo jednu potpuno novu kulturno-umetničku scenu u Beogradu.

Kod nas će svako sa dobrom idejom dobiti prostor u kojem ce moći da izlaže svoja dela, izvodi performanse, ali i organizuje tribine, radionice, projekcije filmova, svirke - objašnjava Savić.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Osim izložbenog prostora, "Hadži" poseduje i dva ateljea, koji će po konkursu i bez ikakve nadoknade biti dat na korišćenje studentima završnih godina akademija umetnosti ali i mladim umetnicima, i to u periodu o tri meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA