UHAPŠENA MAJKA MONSTRUM: Policija pronašla osam mrtvih beba!

Nemačka policija uhapsila je majku mrtve dece koja su pronađena u prostoriji koja je pre bila sauna, a sada je služila kao spremište

  • 0

Nemačka policija uhapsila je A. G. (45), majku osam mrtvih beba koje su pronađene u jednom stanu u Valenfelsu u Saveznoj državi Bavarskoj.

STRAVIČNO: OVO JE KUĆA u kojoj je pronađeno 8 MRTVIH BEBA (FOTO) (VIDEO)

Mrtva deca su pronađena u prostoriji koja je pre bila sauna, a sada je služila kao spremište.

Podsetimo, najmanje osam mrtvih beba je pronađeno u kući na severu Bavarske nakon što je podstanarka u četvrtak pozvala policiju. Moguće je da bude pronađeno još mrtve dece. Tela su bila u raspadnom stanju, pa još nije utvrđeno koliko je beba ukupno pronađeno.

A. G. (45) je u pomenutoj kući živela 18 godina sa suprugom i ima troje dece stare 12 i 13 godina, od kojih su dvoje blizanci. Iz drugih veza navodno ima još dvoje dece.

Foto: Tanjug/AP/dpa Foto: Tanjug/AP/dpa

Prema svedocima, više puta je skrivala trudnoću. Kažu i da je četiri puta pobacila. Susedi kažu da je majka uvek bila pristojna i ljubazna.

Letos je radila kao ispomoć na bazenu u mestu u kojem živi 3000 ljudi, a onda je nestala. Iselila se nakon svađe sa suprugom. Navodno mu je nekoliko puta pijana rekla da je u kući sakrila tela djece. To je čula i podstanarka Diana W. koja je pregledala kuću. Pronašla je tela u vrećicama, a neka su bila u dekama.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA