MEĐU TAOCIMA BILO I 10 SRBA: Svi su u šoku, ali nisu povređeni!

- Prema informacijama kojima dosad raspolažemo, u terorističkim napadima u Parizu nema stradalih Srba - kaže za Sputnjik predstavnik srpske dijaspore u Francuskoj Milisav Aleksić

Komentari

  • lesa

    14. novembar 2015 | 15:00

    Srbi su ne unistivi!! Salu na stranu ovo je velika tragedija koja se sinoc desila.Ne zaboravimo da se petak 13. skoro svaki dan desava u Siriji pa smo o tome slabo obavesteni.Umesto da su svi specijalci bili na mestu dobar deo vojske je bio poslat u Avganistan medjutim, ima ih i na Kosovu.Zapitajte se Francuzi i sve nato clanice koliko su vredni zivoti vaseg naroda pa vojska i policija nikad na vreme ne uputi pomoc? Prisetimo se Norveske da je policija stigla na vreme pokolj bi bio zaustavljen.Jel ste sada svesni na cijoj strani treba da se borite?? Saucesce za sve poginule u teroristickom napadu u celom svetu!!

  • Southernman 59

    14. novembar 2015 | 14:48

    Niko da javno kaze ko je kriv za ovaj talas teroristickih akcija! Licemerno do bola. Od americkog uvodjenja demokratije sada drhi cela Evrops, jer je prakticno nemoguce zastiti sva mesta gde se ljudi okupljaju. Sadam i Gadafi su mala deca u odnosu na Baraka Obamu. Stvarno kuda ide ovaj svet kada je takav tip dobio Nobelovu nagradu za mir. Sasosecamo sa Francuzima, ali bi francuski narod podhitno trebao da postavi vazno pitanje svojim politicarima-ZASTO SLEPO PRATE AMERIKU?? To isto vazi i za srpske politicare, koji bi trebalo podhitno da procitaju Nusica i Radoja Domanovica i da se nadju u njihovim junacima. Braco Srbi, pamet u glavu.

    • 15. novembar 2015 | 10:11

      Jeretik

      @Southernman 59

      Док се Америка , светски терориста бр1 не обузда , нема успешне борбе против међународног тероризма , амерички пилот, бомбаш убица = бомбаш самоубица .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA