Napadač sa sirijskim pasošem pre krvoprolića prošao KROZ GRČKU!

- Saopštavamo da je vlasnik pasoša prošao kroz ostrvo Leros 3. oktobra, gde je identifikovan prema pravilima EU. Ne znamo da li je pasoš overen i u drugim zemljama kroz koje je on verovatno prošao. Trudićemo se koliko možemo da osiguramo bezbednost naše zemlje i Evrope - navodi se u saopštenju

  • 3

Grčki ministar unutrašnjih poslova Nikos Toskas izdao je saopštenje u kojem navodi da je jedan od napadača iz Pariza, kod kojeg je pronađen sirijski pasoš, ušao u Grčku preko ostrva Leros u oktobru, prenosi AP.

Ovo je prva identifikovana žrtva iz KRVAVE DVORANE u Parizu!

Toskas je saopštenje izdao nakon što je objavljeno da je kod jednog od poginulih napadača iz Pariza pronađen pasoš Sirije.

- Saopštavamo da je vlasnik pasoša prošao kroz ostrvo Leros 3. oktobra, gde je identifikovan prema pravilima EU. Ne znamo da li je pasoš overen i u drugim zemljama kroz koje je on verovatno prošao. Trudićemo se koliko možemo da osiguramo bezbednost naše zemlje i Evrope - navodi se u saopštenju.

DVE SRPKINJE PREŽIVELE KRVAVI MASAKR U PARIZU, jedna od njih je trudnica!

OVO JE STRAVIČNO: Bošnjački portal SLAVI masakr u Parizu! (FOTO)

OVU FOTOGRAFIJU DŽIHADISTI ŠALJU KAO PRETNJU: Zaledićete se kad vidite KO JE SVE NA NJOJ (FOTO)

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    14. novembar 2015 | 19:17

    Ja cijelo vrijeme lajem k'o pas i govorim kako medju ovim izbjeglicama najvise ima vojno sposobnih muskaraca. Povrh toga, malo koji da ima neka validna dokumenta, a sve i da ih i ima, odkud da mi svi znamo ovdje ko se sve borio i bori na strani Isilovaca ? Mi mozda jos nismo ni svjesni da se ovo zlo prosirilo i u nas region, barem kod nas u Bosni. Kod nas ima Vehabija i svake moguce gamadi, da covjeku pamet stane. Strah me je da mi ne postanemo sljedeca Sirija.

  • polat

    14. novembar 2015 | 18:32

    jedan sa Sirijskim a drugi sa Egipatskim pasosem i predstava moze da pocne .Ruski avion sa putnicima oboren iznad Egipta,bombas u Libanu i sad ovo u Francuskoj.Kocka je bacena i to u vrijeme izbeglicke krize,Sirija se razara sa svih strana ,i sve isti reziseri ,zalosno za obicne ljude

  • Stvarni

    15. novembar 2015 | 08:46

    Sve ovo je trebalo očekivati i mislim da je tajna policija u Francuskoj bila ležeran i sigurna ali vidimo epilog svega. Treba kod nas posebno pojačati sigurnost u Raškoj oblasti. Svaki poziv na nasilje treba sankcionisati i pravno i ustavno zatvarati. Sve službe treba uključiti i otvoriti oči prema Beogradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA