SAMO NA BALKAN STIŽE SNEG: Uskoro nam stiže pravo zimsko vreme. Spremite se!

Dok će u Zagrebu maksimalna dnevna temperatura dostići 15 stepeni, u subotu neće preći 8. Ipak, u ostalim krajevima temperature neće radikalno padati. Štaviše, ponegde će i porasti

  • 2

Novembar je neuobičajeno topao ove godine, a tokom ovog meseca oboreni su i neki temperaturni rekordi. Ipak, sledećeg vikenda novembar bi konačno mogao da donese i nešto hladnije vreme, ako je suditi po sedmodnevnoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda u Hrvatskoj.

NASTAVLJA SE PROLEĆNO VREME U SRBIJI: Danas do 22 stepena!

U ponedeljak će još preovladavati sunčano i toplo vreme, dok će unutrašnjost Hrvatske u noćnim i prepodnevnim časovima zahvatiti i oblaci, međutim, uglavnom će biti suvo. Ujutru se u kontinentalnim predelima može očekivati magla.

Vetar će većinom biti slab, u severoistočnim predelima i umeren severozapadni. Na Jadranu slab severozapadnjak, a duž obale i bura. Najniža dnevna temperatura biće između 6 i 11 stepeni, a na Jadranu od 7 do 14. Najviša dnevna između 15 i 20.

Do kraja nedelje u Hrvatskoj će biti toplo, s kišom u noći između petka i subote, prvo na severozapadu unutrašnjosti, zatim u Lici u Gorskom kotaru, gde će doći do osetnog zahlađenja. U višim predelima zemlje može se očekivati i sneg.

Dok će u Zagrebu maksimalna dnevna temperatura dostići 15 stepeni, u subotu neće preći 8. Ipak, u ostalim krajevima temperature neće radikalno padati. Štaviše, ponegde će i porasti.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    17. novembar 2015 | 07:29

    Pa state nas brigade kakvo ce vreme biti u hrvatskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA