Nemačka uhapsila čoveka koji je nedelju dana ranije ZNAO DA ĆE SE U PARIZU DOGODITI NAPAD!

- On je navodno pre desetak dana, u nedelju ili ponedeljak, rekao drugim izbeglicama da će bomba ili bombe eksplodirati u Parizu četiri dana kasnije, u prošli petak - rekao je za agenciju AFP nemački državni tužilac Verner Volf

  • 0

Nemačke vlasti su danas saopštile da je u toj zemlji uhapšen jedan tražilac azila iz Alžira, koji je navodno rekao drugim izbeglicama početkom prošle nedelje da će se u Parizu dogoditi bombaški napadi.

OVAKO IZGLEDA KAD NAMIGNE SMRT: Terorista se na dan POKOLJA šetkao Parizom i namigivao u kameru! (FOTO) (VIDEO)

UHAPŠEN NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA SVETU: Organizator POKOLJA U PARIZU pao u Briselu! (FOTO) (VIDEO)

- On je navodno pre desetak dana, u nedelju ili ponedeljak, rekao drugim izbeglicama da će bomba ili bombe eksplodirati u Parizu četiri dana kasnije, u prošli petak - rekao je za agenciju AFP nemački državni tužilac Verner Volf.

HAPŠENJE NAJTRAŽENIJEG ČOVEKA NA SVETU: Prvo objavljeno da je uhvaćen, vlasti ubrzo dematovale tu informaciju!

NASTAVLJA SE HAOS U EVROPI: Racija u Belgiji, policija upala u “raj za džihadiste” (FOTO)

Bombaši-samoubice i napadači naoružani automatskim oružjem su u petak veče izvršili više istovremenih napada na nekoliko lokacija u centru Pariza, pri čemu je poginulo 129, a povređeno više od 350 ljudi.

Nemačko tužilaštvo sada pokušava da utvrdi da li je 39-godišnji Alžirac, uhapšen u subotu u centru za azilante u Arnsbergu kriv zato što vlastima nije prijavio saznanje da će doći do krivičnog dela i da li je uopšte znao da će se napadi u Parizu dogoditi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA