Stanje srpskih državljana STABILNO, samo je Ljiljana Aksentijević i dalje životno UGROŽENA!

On je naveo da je od 17 državljana Srbije koji su povređeni u terorističkim napadima u Parizu, sedam teško povređeno dok je Ljiljana Aksentijević Pavlović i dalje životno ugrožena

  • 0

Ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić izjavio je da je stanje sedmoro teško povređenih srpskih državljana u terorističkim napadima u Parizu stabilno.

SRBIN RANJEN U PARIZU OTVORIO OČI: Na trenutak se probudio, pitao za ženu i opet pao u komu! (FOTO)

On je naveo da je od 17 državljana Srbije koji su povređeni u terorističkim napadima u Parizu, sedam teško povređeno dok je Ljiljana Aksentijević Pavlović i dalje životno ugrožena.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovako su francuski specijalci LIKVIDIRALI TERORISTE nakon potere!

- Prema informacijama koje smo dobijali od naših građana u Parizu, krenuli smo sami u istragu tako što smo išli od bolnice do bolnice proveravajući da li ima naših građana. Među ranjenim srpskim državljanima – njih sedam ima teške povrede, ali se nalaze u stabilnom stanju. Ljiljana Aksentijević Pavlović, koja je životno ugrožena, treba da bude operisana kako bi joj bio izvađen geler iz ruke - rekao je Ristić za RTS.

Foto: Dailymotion/Aca_Pavlovic Foto: Dailymotion/Aca_Pavlovic

On je dodao da i Snežana Mitrović treba da bude operisana kako bi joj odstranili geler iz noge.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA