Rodbina POVREĐENIH SRBA na putu za PARIZ

Ljiljanin brat, Rade Žikić, potvrdio je da je Vlada Srbije obezbedila 650 evra za putne troškove odlaska iz Kraljeva u Pariz

  • 0

Rodbina Ljiljane Atanasković Pavlović i Ace Pavolvića koji su povređeni prilikom bombaških napada u Parizu krenula je put Francuske.

"MOJU MAJKU SU PREPOZNALI PO MINĐUŠAMA": Srpkinja pronađena u pariskoj bolnici posle kobnog napada

Ljiljanin brat, Rade Žikić, potvrdio je da je Vlada Srbije obezbedila 650 evra za putne troškove odlaska iz Kraljeva u Pariz.

POVREĐENO 14 SRBA U PARIZU: Sedmoro sa teškim povredama!

Po dolasku u Pariz pomoć će im pružiti i ambasada Srbije.

- Hvala premijeru Aleksandru Vučiću i ministru Ivici Dačiću što su uslišili naš zahtev i pomogli nam da odemo u Pariz i obiđemo naše. Uplatili su nam novac za put, a tamo će nas sačekati iz ambasade da nas odvedu u bolnicu i pomognu oko smeštaja. Krenuli smo automobilom i sutra ćemo biti u Parizu - rekao je Žikić, a preneli beogradski mediji.

Ljiljana Atansković Pavlović nalazi se u kritičnom stanju. Ona je i dalje u komi posle dve operacije i priključena je na aparate za disanje.

Njenom suprugu Aci Pavloviću takođe je operisana glava, ali je njegovo stanje nešto bolje pošto se povremeno budi iz kome.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA