IDEM DA VIDIM SESTRU DOK JE JOŠ UVEK ŽIVA: Brat teško povređene Ljiljane pozajmio pare da ode u Pariz!

- Idem da vidim svoju sestru i zeta, ne mogu više da čekam. Stanje joj je toliko ozbiljno da ih možda, kad stignem, neću videti žive - rekao je Rade Žikić čija su sestra i zet povređeni u napadu kod stadiona u Parizu

  • 1

Rade Žikić je zajedno s bratom Miloradom Atanaskovićem juče otputovao u Francusku, da bi video svoju sestru Ljiljanu Pavlović Atanasković i njenog muža Acu Pavlovića, koji su teško ranjeni u najvećem terorističkom napadu kod stadiona u Parizu.

Grad svetlosti u mraku, čitav svet u bojama Francuske! (FOTO)

- Pozajmio sam pare i kola. Idem da vidim svoju sestru i zeta, ne mogu više da čekam. Stanje joj je toliko ozbiljno da ih možda, kad stignem, neću videti žive - rekao je Rade za beogradske medije.

Evo zašto su SRBI I FRANCUZI ZAUVEK BILI I OSTALI prava BRAĆA! (FOTO)

Za njegovu sestru se 40 sati nije znalo da li je živa i gde se nalazi.

Stanje srpskih državljana STABILNO, samo je Ljiljana Aksentijević i dalje životno UGROŽENA!

- Nestrpljenje me ubija. Možda je već kasno. Idem jer ne mogu da sedim skrštenih ruku - s jecajem u glasu priča Rade.

PREDIVNO, A POTRESNO: Ponovo osvetljena AJFELOVA KULA, ali to svetlo nije kao pre masakra! (FOTO)

Inače, njegova sestra i zet su prodavali šalove u blizini stadiona kada se bombaš-samoubica razneo na samo metar od njih. Aca je prebačen odmah u bolnicu, a za Ljiljom je trajala potraga do nedelje, gde je identifikovana u jednoj bolnici na osnovu minđuše. Hitna operacija je obavljena, a juče je urađena još jedna intervencija jer prema rečima porodice ima gelere u glavi.

NAJAVIO TERORISTIČKI NAPAD, NIKO NIJE REAGOVAO: Alžirac u Nemačkoj pre šest dana pričao o masakru u Parizu, tek sad ga uhapsili!

- Iz srpske ambasade u Francuskoj su rekli da rade na tome da obezbede prevoz do Ljiljane. Međutim, to se odužilo, a ja ne mogu da čekam. Pozajmio sam 500 evra za benzin. Poneo sam ćebad. Spavaću u kolima - priča Rade, pa dodaje:

Foto: Tanjug/Zoran Zestić Foto: Tanjug/Zoran Zestić

SULUDA ISPOVEST MAJKE BOMBAŠA IZ PARIZA: Moj Ibrahim nije želeo NIKOGA DA UBIJE, samo je bio POD STRESOM!

- Plašim se da ću se psihički raspasti kad vidim svoju sestru u komi, prikačenu na aparate, ali je ovo nešto što moram da uradim. Roditelji su bolesni, oboje operisani od raka, dužan sam to i zbog njih da uradim.

OVAKO IZGLEDA KAD NAMIGNE SMRT: Terorista se na dan POKOLJA šetkao Parizom i smešio u kameru! (FOTO) (VIDEO)

S druge strane, Jadranka Mitrović, rođena Acina sestra koja živi u Parizu kaže da se njen brat oporavlja i da je pod lekovima, zbog čega teško priča i budan je nakratko.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

NEMILOSRDNI FRANCUSKI LOVCI: Sravnili sa zemljom komandni i trenažni centar ISIS-a

- Čim se probudi pita za Ljilju. Niko ne sme da mu kaže koliko je njeno stanje ozbiljno. Plašimo se da mu ne pozli. Njima je danas četvrta godišnjica braka. On je toliko voli - rekla je Jadranka.

POSLE FRANCUSKE ŠVEDSKA NA METI TERORISTA: Prete da će DANAS UBITI PREMIJERA I NAPASTI PARLAMENT

Ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić je rekao da je od svih pacijenata samo Ljiljana u ugroženoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neznanka

    19. novembar 2015 | 14:19

    Sramota,jel niko nije mogao da odvoji koji dinar da da tim jadnim ljudima da odu da vide svoje povredjene. Sram vas bilo,čovek pozajmljuje pare da bi otišao da ih vidi A vi koji ste nadležni ćutite Sram bilo svih onih koji su nadlezni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA