ZALJUBILA SAM SE U ČOVEKA KOGA NIJEDNA NE BI MOGLA IZDRŽATI: Ovako je pisala žena koju je MUŽ ZAKLAO NA DAN SLAVE!

- Dok me tuče, ne smem da ga pitam zašto me tuče. Njegova majka me moli da odem, ona mora da trpi nasilje, da ne trpim i ja - napisala je nesrećna Milica u svojoj ispovesti

  • 5

Šezdesetogodišnja Milica Pavlović iz Varvarina koju je muž ubio na dan njihove slave tako što joj je prerezao vrat dok je prala sudove, napisala je neposredno pred smrt potresnu ispovest "Knjiga pokajanja" u kojoj je opisala nasilje koje je trpela od strane muža Nebojše.

MESAR ZAKLAO SVOJU ŽENU NA PORODIČNOJ SLAVI: Krvavi pir pred gostima u Varvarinu!

- Bila sam mlada, bila sam lepa, ali me je život odveo kao da sam slepa. Zaljubila sam se na prvi pogled u čoveka koga nijedna žena ne bi mogla izdržati. Od prvog dana braka on je pio u velikim količinama i bio je mnogo nasilan, kako na porodicu, tako i na ulici po varoši. Majku je tukao samo zato što je pio - napisala je Milica, a prenose Večernje novosti.

Milica je uz svojeručan zapis gde piše “savet svim ženama sveta koje trpe nasilje, jer pričam iz svog iskustva” napisala i kako je svekrva trpela batine, a samo je htela da jednom vidi rođenog sina treznog.

- Sada imam šezdeset godina, ali samo se pitam kako sam još živa. Dok me tuče, ne smem da ga pitam zašto me tuče. Njegova majka me moli da odem, ona mora da trpi nasilje, da ne trpim i ja. Bila sam mlada i ljubav je bila jača od mene i uvek sam se nadala doći će bolje vreme. Verovala ili ne, to nikada nije došlo, zato i pišem sada ovo da olakšam dušu i da dam savet ženama da nema bolje sutra kod takvih ljudi - ispisala je nesrećna žena koja svoju knjigu nije stigla da završi.

Foto: Foter/Walt Stoneburner Foto: Foter/Walt Stoneburner

Tri stranice očajnog vapaja započete knjige pronašli su ćerka Olivera Milenović, unuka Snežana i unuk Andrej. Porodica, koja se danas pripremala za sahranu, svedoči da uprkos istoriji nasilja ne može da veruje da je došlo do krvave tragedije.

Očekuje se da osumnjičeni bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Zločin je, prema prvim pretpostavkama, osumnjičeni  izvršio pod dejstvom alkohola.

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nick

    17. novembar 2015 | 21:21

    Uh, samo sto mi suze nisu posle....sta sve trpe ove jadne zene to nije normalno...Neka ti je pokoj dusi, bices srecnija negde drugde , ovaj divljacki svet i nije bio mesto za tebe...

  • victoria

    17. novembar 2015 | 21:20

    Nije to samo alkohol. Ocigledno je ubica bio psihicki bolesnik ali njegovi su mislili da bi bio divan covek samo da ne pije. Trpeti nasilje i cutati, zaista ne razumem.

  • Lado

    18. novembar 2015 | 09:52

    Kriva su i deca sto su dozvolila toliko nasillje nad majkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA