• 2

ŠOKANTNA TVRDNJA ISLAMSKE DRŽAVE: Oborili smo ruski avion limenkom "švepsa"! (FOTO)

- Nakon što smo pronašli način za dogovor sa službama bezbednosti na aerodromu u Šarm el Šeiku i razmatranja da li da napadnemo avion države koja učestvuje u američkoj koaliciji odlučili smo se da napadnemo ruski avion - navodi se u tekstu pored slike

  • 2

Propagandni list Islamske države "Dabik" objavio je fotografiju limenke za koju tvrdi da je sadržala eksploziv uz pomoć kog je oboren ruski avion u Egiptu.

PUTIN ZAGRMEO: Praštanje teroristima je na Bogu, a na meni je da ih sve njemu pošaljem!

Na slici je prikazana limenka "švepsa", kablovi i navodni uređaj za detoniranje. Ovim dokazom džihadisti žele da pokažu da su oni odgovorni za smrt 224 osoba.

- Rusija je 30. septembra 2015. godine odlučila da učestvuje direktno u ratu. Nakon što smo pronašli način za dogovor sa službama bezbednosti na aerodromu u Šarm el Šeiku i razmatranja da li da napadnemo avion države koja učestvuje u američkoj koaliciji odlučili smo se da napadnemo ruski avion - navodi se u tekstu.

Autentičnost slike još uvek nije potvrđena.

(Telegraf.rs/ B92)

Komentari

  • momazver

    O.K...da je i tako, što su priče za malu decu,jer istraga tvrdi,da je explozija 1,5 kg TNT-a srušila avion. Neka mi neko objasni kako 1,5 kg,upakovati u limenku od 250 gr.

  • Перагеније

    Мислите да они умеју да праве овакву пропаганду? Биће да имају страну службу за то...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima