OVO SU LJUDI KOJI SRBIJU BRANE OD TERORISTA: Zastaće vam dah kada vidite na šta su sve spremni! (FOTO) (VIDEO)

U subotu će biti održana do sada najveća anti-teroristička pokazna vežba svih bezbednosnih službi Srbije, a građani će imati priliku da vide opremljenost i borbenu spremnost svih bezbednosnih struktura

  • 31

U susret vežbi "Štit" koja će na nekoliko lokacija u Beogradu biti održana u subotu, pripadnici naših bezbedonosnih snaga vežbali su i danas ono što će za tri dana pokazati građanima.

ONI SU NAŠI ČUVARI NEBA: Ovo je najbolji selfi koji je napravila Vojska Srbije (FOTO)

Naime, u subotu će biti održana do sada najveća anti-teroristička pokazna vežba svih bezbednosnih službi Srbije, a građani će imati priliku da vide opremljenost i borbenu spremnost svih bezbednosnih struktura, u trenutku kada se mnoge države suočavaju sa terorističkim pretnjama.

U zajedničkoj akciji svih oružanih snaga pod operativnim nazivom "Štit", kod Palate Srbija u 11.00 časova, i na još nekoliko lokacija u gradu, biće prikazane najzahtevnije i najsloženije taktičke vežbe u rešavanju talačkih kriza i odbrane od terorističkih napada.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

VEHABIJE HARAJU BEOGRADOM: Nećete verovati gde ih ima najviše!

Kako je najavljeno, u toj akciji učestvovaće pripadnici MUP-a Srbije, Vojske Srbije, BIA, ali i drugih službi, a biće pokazana snaga celokupnog sistema odbrane i suprotstavljanja svim bezbednosnim pretnjama.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Cilj vežbe je i da se pošalje jasna poruka jedinstva Srbije i njenih bezbednosnih struktura u odbrani od svih remetilačkih faktora.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

A kako će to izgledati, pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    18. novembar 2015 | 22:08

    E vidite,ovi momci koji svaki dan stavljaju glavu u torbu zbog Srbije,zive kao podstanari. Stidi se srbijo,kada ne mozes da obezbedis krov nad glavom najhrabrijima medju nama.

  • Бошко

    18. novembar 2015 | 23:04

    Ајде ви што овде пишете свашта идите умјесто њих да вас видим јуначине. Они су тамо што желе да спашавају људске животе а ви што пишете да погодим касне тридесете, пивски стомак, имате жену и двоје дјеце која вас "слуђе" по кући, нисте згиба направили 10 година. Да наставим...?

  • Nix

    18. novembar 2015 | 21:58

    Carevi.. Bog im dao zdravlja i srece..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA