UŽAS U SRPSKOJ ŠKOLI: Dečak (14) KRAO MARIHUANU od oca, pa je DILOVAO na času biologije?

Veoma smo zatečeni ovim događajem. Bio je primeran đak. Učenik koji je pokušao da kupi drogu od njega nije bio uzoran đak i imao je problema sa disciplinom, tvrdi direktor Osnovne škole "Mirko Jovanović" iz Kragujevca Nenad Milovanović

  • 0

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Mirko Jovanović" u Kragujevcu uhvaćen je kako na času biologije pokušava da vršnjaku proda paket marihuane.

SRPSKI HOROR: Dečak (14) probao da PRODA DROGU na času BIOLOGIJE!

Primpredaju droge osujetila je nastavnica biologije koja je odmah o događaju obavestila direktora škole, a ovaj policiju i roditelje đaka koji je dilovao po školi.

Đak OSMOG RAZREDA ukrao očevu MARIHUANU i prodavo je u školi na času!

Policija je zatim privela B. K, oca maloletnika koji je dilovao drogu.

- Dečak je rekao da je marihuanu uzeo od svog oca. Policija ga je odmah uhapsila i kod njega pronašla još pola kilograma marihuane. Dečak je krišom uzimao marihuanu od oca i prodavao je po školi da bi zaradio džeparac - naveo je izvor iz policije, a prenose beogradski mediji.

Direktor Osnovne škole "Mirko Jovanović" Nenad Milovanović naglasio je da je maloletnik koji je uhvaćen u prodaji droge bio odličan učenik.

- Veoma smo zatečeni ovim događajem. Bio je primeran đak. Učenik koji je pokušao da kupi drogu od njega nije bio uzoran đak i imao je problema sa disciplinom. I dalje prikupljamo izveštaje od razrednog starešine, policije i na osnovu toga ćemo razmotriti koje ćemo vaspitne i disciplinske mere da preduzmemo - rekao je Milovanović.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA