OSVETIO SE NEVERNICI NA FENOMENALAN NAČIN: Sumnjao je da ga devojka vara, a onda joj je uradio OVO (FOTO)

Bio je besan i razočaran, želeo je osvetu...

  • 8

Mladić je sumnjao da ga njegova devojka vara, pa je zato odlučio da uradi nešto što bi uradio svaki muškarac koji poštuje sebe i dovoljno je hrabar da učini nešto tako. Otvorio je lažni profil na "Snepčetu" i predstavljao se kao neko drugi kako bi otkrio pravu istinu.

Ragbista prevario devojku, a njena osveta je bila surova! (FOTO)

Predstavio se kao poznanik i započeo sa sopstvenom devojkom konverzaciju. Nije morao previše da se trudi, a ona je već počela da mu šalje svoje provokativne fotografije. Ispostavilo se da je bio u pravu sve vreme.

Foto: viralthread.com Foto: viralthread.com

Bio je besan i želeo je osvetu, pa je slike koje je dobio od nje, objavio na Fejsbuku i ostavio malu poruku. Tagovao je svoju devojku i osobu kojoj su slike zapravo bile namenjene.

-Konačno sam je uhvatio i morao da se pretvaram da si ti, tako da, čoveče, završio sam sa njom - napisao je.

Foto: viralthread.com Foto: viralthread.com

Da li mislite da je njegova osveta surova, kako biste vi postupili? Ostavite odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: viralthread.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije dovoljno

    23. novembar 2015 | 21:56

    Trebao je da joj posalje gole fotke sa najboljom drugaricom ili sa sestrom po mogucnosti i zavisnosti od okolnosti...Malo vise maste sledeci put,decko trebas da imas malo maste i ideja...

  • Srki

    23. novembar 2015 | 22:08

    Smokljooooo da je imao alat za ovakvu ribu nebi trazila boljeg....

  • Ja pa Ja

    23. novembar 2015 | 23:34

    Isto to sam ja uradio još u januaru 2009- Otvorio sam 4 lažna profila (3 muška i jedan ženski) na dve mreže. Kontaktirao, upecao, nablačio, upao na njen prohil, skinuo prepisku a onda joj to sve poslao na njen poslovni mail. Pričale su mi njene koleginice i kolege da je skroz pukla i da nije mogla da se utrži da ne plače i vrišzi. Da li danas plače i vrišti? Pojma nemam. Zeznula se i kačila sa škorpionom! Likovi još uvek postoje samo miruju. "Osveta" je memorisana. Zlu ne trebalo. Najslađa je tiha osveta. Gađaš u sujetu i emocije! Uspeh zagarantovan. Satisfakcija takođe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA