U OVOM GRADU U SRBIJI STANOVNICI MISTERIOZNO NESTAJU: Niko ne zna gde je ovih četvoro ljudi! (FOTO)

- Moja majka je zaustavila jedno vozilo i zamolila vozača da je prebaci do Novog Pazara, ne znamo ništa o tom vozilu, niti ko je njime upravljao - rekao je sin kome je majka nestala

  • 2

Hajrija Pašović (59), domaćica iz Novog Pazara misteriozno je nestala. Ona je, u subotu, rano ujutru, autobusom krenula u Kosovsku Mitrovicu da poseti ćerku, ali je vraćena sa albanskog dela integrisanog prelaza Brnjak, jer navodno nije imala odgovarajuća dokumenta.

To je četvrta osoba iz Novog Pazara koja je nestala u proteklih mesec dana.

- Moja majka je zaustavila jedno vozilo i zamolila vozača da je prebaci do Novog Pazara, ne znamo ništa o tom vozilu, niti ko je njime upravljao. Ovom prilikom molim vozača da nam, ako pročita ovaj tekst i vidi sliku moje majke, javi gde je izašla - kaže Ramiz Pašović i naglašava da Hajrija kod sebe nije imala mnogo novca i da je verovatno gladna.

Pre Hajrije Pašović nestao je i Džeko Numanović (80) koji je poslednji put viđen pre mesec dana u restoranu "Ras" na Pazarištu, sedam kilometara od Novog Pazara.

Njegova rodbina i pripadnici gorske službe spasavanja iz Beograda, Kraljeva i Vrnjačke Banje pretražili su celu okolinu, angažovani su i psi-tragači, ali Džeka nisu pronašli.

Takođe je nestala i Jelena Savić (30) iz naselja Deževski put, koja je bila u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Kovinu odakle je pod još nepoznatim okolnostima pobegla.

Izvesno vreme tragalo se i za Nerminom Bejtovićem (35), koji je pronađen u koloni izbeglica iz Sirije u okolini Zagreba.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    24. novembar 2015 | 10:43

    Ne daj boze nikom. Ko jos otima stare ako nije zbog organa

  • Glas razuma...

    24. novembar 2015 | 11:15

    Svuda trazimo Dzeka, kao da je u zemlju propao, cudno da nisu stare osobe reklo bi se da ih neko kidnapuje, da neko nestane bez traga, nije ovo Istambul, ovo je mali grad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA