ZAŠTO O OVOME SVI ĆUTE? Misteriozna pogibija radnika na gradilištu u Zemunu!

Ni policija, ni firma "Fergradnja" u kojoj je radio ne saopštavaju njegovo ime, a ostali mediji ćute. Ne zna se ni da li je pao sa velike visine ili je umro na zemlji. - Telo je juče poslato na Sudsku medicinu i znaće se tačan uzrok smrti. Sumnja se na srčani udar, jer je imao zdravstvenih problema - kažu iz "Fergradnje".

  • 8

Juče ujutru je na gradilištu u Sarajevskoj ulici kod broja 7 u Zemunu nastradao radnik (55). Prema prvim nezvaničnim informacijama, nesrećni muškarac (čije ime nisu hteli da nam daju ni u policiji, ni u njegovoj građevinskoj firmi) je pao sa velike visine i na mestu poginuo, dok su prema šturom saopštenju iz kompanije "Fergradnja" nastradalog radnika "kolege pronašle na podu i odmah je konstatovana njegova smrt".

Šta se ovde zaista desilo i zašto o ovom incidentu, ni posle više od 24 sata ne postoje informacije, a mediji ćute?

Očevici kažu da je PAO SA ZGRADE: Građevinski radnik poginuo u Zemunu

Okolnosti tragedije nisu poznate. Iz firme "Fergradnja" čiji je radnik bio nastradali čovek kažu da će uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije, a nisu želeli da pozitivno odgovore na našu molbu da se obelodani identitet radnika, kao i više konkretnih detalja o okolnostima pod kojima je nastradao.

- Telo je juče poslato na Sudsku medicinu i znaće se tačan uzrok smrti. Sumnja se na srčani udar, jer je nastradali radnik imao zdravstvenih problema, ali će se sve znati tek nakon obdukcije - kažu iz "Fergradnje", ne odgovorivši na pitanje da li je radnik pao sa velike visine ili je preminuo dok se nalazio na zemlji.

- Još uvek ništa ne znamo. Da li se on zadesio u prizemlju kada mu je pozlilo ili je možda nekim čudom pao, utvrdiće istraga - dodaju iz ovog preduzeća.

Predstavnici ovog građevinskog preduzeća kažu da niko nije video trenutak kada je radnik pao, pa samim tim ne mogu sa sigurnošću da tvrde šta se zaista dogodilo.

Inače, preduzeće Fergradnja se bavi izgradnjom, rekonstrukcijom, restauracijom i investiranjem stambenih, poslovnih, javnih, industrijskih objekata i postoji od 2002. godine.

Foto-ilustracija: Profimedia/Tomáš Ludwig - ČIF Foto-ilustracija: Profimedia/Tomáš Ludwig - ČIF

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Pera

    24. novembar 2015 | 15:05

    Zato sto je firma bliska drzavnim strukturama a radnik neprijavljen.

  • Sasa

    24. novembar 2015 | 15:02

    Mozda je radio a nije bio prijavljen, pa sad neko to zataskava.

  • Slobo

    24. novembar 2015 | 12:56

    Objavite ime vlasnika firme ili skrivenog vlasnika. Kada se to sazna imace se I odgovor na misteriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA