SRPSKI HOROR: SILOVAO celu noć devojčicu (12) koja mu je SVASTIKA i evo kolika mu KAZNA preti!

Umesto da devojčicu doveze iz Velike Plane u Markovac, kod svoje tašte i supruge, osumnjičeni ju je kolima odvezao svojoj kući u Bobovo i celu noć se iživljavao nad njom

  • 7

M. S. iz Bobova kod Svilajnca, u noći između 19. i 20. novembra, koji je osumnjičen da je silovao u svojoj kući dvanestogodišnju devojčicu, inače sestru svoje supruge V. S., više puta je osuđivan za krađu i jednom za silovanje.

STRAVIČAN ZLOČIN U SVILAJNCU: Silovao devojčicu (12) celu noć, a ona mu je i SVASTIKA!

Umesto da devojčicu doveze iz Velike Plane u Markovac, kod svoje tašte i supruge, on ju je kolima odvezao svojoj kući u Bobovo i celu noć se iživljavao nad njom. Dete je saslušano u Centru za socijalni rad, a silovatelju preti dugogodišnja robija.

Odmah nakon što su njegova supruga i tašta policiji prijavile događaj, devojčica je saslušana u Centru za socijalni rad, a silovatelj je uhapšen.

Kako Telegraf saznaje, naredba o pokretanju istrage doneta je u subotu, a na predlog zamenika višeg javnog tužioca u Jagodini, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

- Osumjičeni je odvezao svoju ženu i taštu u Markovac, odakle mu je žena rodom. Kako je njena mlađa sestra bila u gostima u Velikoj Plani, dogovoreno je da on ode po nju u Planu i doveze je potom u Markovac. On je otišao po devojčicu, međutim, umesto u Markovac, odvezao ju je svojoj kući u Bobovo i tu je silovao i iživljavao se nad njom celu noć. Njegova supruga, kad se vratila u Bobovo, posumnjala je da nešto nije u redu kad je videla rasturenu posteljinu na francuskom krevetu i kuću u neredu. Devojčica je posle sve ispručala sestri i majci u suzama, a one su to prijavile policiji – kaže naš izvor iz istrage.

Dete je posle odvedeno na ginekološki pregled, gde je potvrđeno da je silovana. Kako se osoba starosti do 14 godina smatra detetom, za ovu užasno krivično delo osumnjičenom preti robija od najmanje 10 godina zatvora.

Osumnjičeni je,  inače, bio problematičan i sklon nasilništvu, pa ga je supruga povremeno napuštala i odlazila kod majke, ali su potom vraćala, zbog čega je porodica bila poznata Centru za socijalni rad.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeдaн oд Cpбa

    24. novembar 2015 | 20:15

    10 godina? doživotna u mračnoj ćeliji metar sa metar i metar visine bez prozora,svetla,i wc-a pa nek se davi u sopstvenim g.... i cvili dok ne crkne! Napisati u zakonu za svakog pedofila i silovatelja ovakvu kaznu,pa da vidimo ko će smeti dete da takne!

  • Tom I dzeri

    24. novembar 2015 | 14:49

    Terorista Pravi

  • Snežana

    25. novembar 2015 | 10:06

    Treba kastrirati ovakve skotove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA