OČAJNA SARAJKA PREKO FEJSBUKA TRAŽI OCA SVOG DETETA: Kemale, javi se, imaš ćerkicu!

Na stranici koja služi za razmenu informacija i druženja Sarajki i Sarajlija, napisan je status koji je izazavao mnogobrojne komentare

  • 7

Na Fejsbuk stranici "Spotted Sarajevo" osvanuo je šokantan status, u kojem jedna Sarajka traži mladića sa kojim je, kako tvrdi, zatrudnela i rodila vanbračno dete.

PRISTUP TI JE BUĐAV, FRAZE SU TI OTRCANE: Ovako je devojka uzvratila Sarajliji koji je zapalio internet objašnjenjem zašto je sam!

Ova stranica inače služi za razmenu informacija i druženje Sarajki i Sarajlija, kao i svojevrsna oglasna ploča za izgubljeno - nađeno.

I ljubavni statusi često budu postavljeni, ali obično su to pozdravi neznanoj lepotici ili momku viđenim u tramvaju ili nekom raskršću...

Ovakav status iznenadio je mnoge, i izazvao mnogobrojne komentare.

 

Devojka koja je postavila status, zatrudnela je kada je na Boračkom jezeru bila sa izviđačima.

Njen status prenosimo u celosti:

"Željela bih samo da pozdravim Kemala H i da mu kazem da nije fer što se krije od mene i što je brojeve promijenio. I voljela bih da mu kažem da sam rodila kćerkicu i da se ne kajem zbog toga, a on što govori da je to bila samo ljetna šema to ne valja. A inače sam ga upoznala na Boračkom jezeru kad smo bili. Eto voljela bih da ovo objavite anonimno. Hvala!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    26. novembar 2015 | 15:01

    Vokim žene i poštujem ih, ali mislim da je trebala razmišljati pre nego što je legla sa njim. Čak i da ga nađe, na šta će ličiti ta veza?

  • Lana

    26. novembar 2015 | 17:04

    Ne traži ga ništa ti ne treba ti imaš sve rođenjem deteta dobićeš svu ljubav ovog sveta

  • Yamaha

    26. novembar 2015 | 13:45

    Ajde,Kemale javi se! Ne pravi se lud!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA