DA LI STE VIDELI OVU DEVOJČICU? Meldijana (14) nestala u ponedeljak!

Ona je učenica 9. razreda Osnvne škole "Hasan Kikić" u Tetovu, a s obzirom na to što u ponedeljak nije došla u školu, u policiji je njen slučaj prijavljen kao nestanak

  • 3

Meldijana Skomorac (14) iz Gradišća kod Zenice otišla je u ponedeljak od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Poslednje što se zna o njoj jeste da je krenula u školu u farmerkama i belom prsluku.

Inače, ona je učenica 9. razreda škole Hasan Kikić u Tetovu, a s obzirom da u ponedeljak nije došla u školu, u policiji je njen slučaj prijavljen kao "nestanak".

Policijskoj upravi Zenica porodica  je prijavila odlazak od kuće ženske osobe i policija traga, prema dostupnim podacima, za tom osobom - rečeno nam je u MUP-u ZDK.

Članovi njene porodice kažu da je Meldijana visoka oko 180 santimetara i da ima plavu kosu. Navodno su je primetili u naselju Crkvice, što je moguće, jer je porodici preko njenih prijateljica poznato da se u poslednje vreme upoznala sa nekim dečacima koji su iz Crkvica.

Nezvanično, ona je posle porodične svađe izašla iz kuće, ali u porodici kažu da to nije razlog za odlazak i nejavljanje porodici, već sumnjaju na nestanak. Svi koji su je eventualno videli mogu da kontaktiraju s najbližom policijskom stanicom, kažu njeni ukućani.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    27. novembar 2015 | 16:19

    Najiskrenije se nadam da je dete zivo i zdravo! Ali, ako je ovo opet decija sala u pitanju, pa se vrati posle nekog vremena, MOLIM DRZAVU DA ODREDI KAZNE ZA OVAKVE MALOLETNIKE I NJIHOVE RODITELJE! Deca dizu drzavu na noge, prave ozbiljne uzbune, a drzava nece da kaznjava ovakve surove postupke! Sta posle, ne daj Boze, STVARNO nestane neko dete, i niko ni ne poveruje da je nestanak, vec pomisle da je decija sala, i na kraju osvane u novinama naslov da je dete zavrsilo ka i mala Tijanica, JER SE NIJE REAGOVALO ZBOG NEPOVERENJA??? Sta onda???

  • mama

    27. novembar 2015 | 18:54

    nadam se da cete naci ovu djeovjcicu...samo nek je ziva i zdrava...djevojcice se u ludim godinama vise svadjaju sa roditeljima...sve je to sine normalno i sve to prodje...samo ti idi kuci...ja Vjerujem da ti roditelji nece nista samo da im dodjes ziva i zdrava...oni tebe vole 100%...ne postoji roditelj na svjetu da ne voli svoje djete...voli ga vise od samog sebe

  • Boban

    28. novembar 2015 | 11:44

    Ne razumem. Tetovo i Zenica nisu baš u komšiluku. Odakle je mala pobegla?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA