VREĐALA JE MOJU MAJKU OBOLELU OD RAKA: Ispovest muškarca koji je pretukao medicinsku sestru

- Iznerviran, uleteo sam u prostoriju u kojoj se nalazila i uhvatio je za kosu i vrat. Nisam je udario. Ona je mene izgrebala, ali ne krivim je - rekao je Đ. V. u policiji

  • 32

Đ. V. (35) pretukao je juče medicinsku sestru S. T. (45) u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a incident se dogodio nakon što je napadačeva majka koja boluje od raka poslata na šalter da joj se zakaže konzilijum i hitna hemoterapija.

ŠAMARAO JE I UDARAO PESNICAMA: Pretučena medicinska sestra na institutu za onkologiju!

On je rekao u policiji da je sestra sa šaltera njegovoj majci rekla: "Da imate malo mozga, ne biste došli ovde jer zračite ko sijalica!"

- Majka se jedva kretala i držala se za pult. Pitao sam sestru zašto je tako vređa, a ona se samo povukla sa svog mesta. Iznerviran, uleteo sam u prostoriju u kojoj se nalazila i uhvatio je za kosu i vrat. Nisam je udario. Ona je mene izgrebala, ali ne krivim je. Krivo mi je, jer sam zbog zdravstvenog stanja moje majke reagovao impulsivno - rekao je Đ. V. u policiji.

S. T. je rekla da je Đ. V. udario pesnicom u lice dok je objašnjavala njegovoj majci da do ponedeljka ne može da bude primljena kod lekara zbog specifičnog snimanja koje je imala.

- Razgovarala sam sa pacijentkinom koja je došla sa scintigrafije, to jest snimanja kostiju, gde je tretirana radioktivnim izotopom, i objašnjavala joj da će je doktorka primiti u ponedeljak, kako i piše u izveštaju. Pokušala sam da joj kažem da bi nakon takvog snimanja trebalo da se izoluje jer zrači. Dok sam joj to govorila, čula sam samo kako neko viče: "Šta ti nećeš, debela", a potom videla pesnicu koja prolazi kroz otvor pulta. Dok sam se osvestila, osetila sam ruke na vratu, a zatim su udarci počeli da pljušte sa svih strana - ispričala je potresena S. T.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex

    28. novembar 2015 | 16:16

    Ove umisljene sa šaltera koje imaju radno mesto samo da bi primale platu a nista ne rade treba spustiti na zemlju, ko su one da se tako drsko ponasaju i vredjaju?! Svima njima otkaz pa posle neka ribaju pod.

  • Bojan

    28. novembar 2015 | 15:59

    Sledeci put ce da objasni na malo ljubazniji nacin.

  • Tanja

    28. novembar 2015 | 17:05

    Ako je sve ovo izreceno od strane medicinske sestre,otkaz bez razmisljanja,strasno,dok se neko bori za jos koji dan zivota,umisljena sa saltera je naziva "sijalicom",dno dna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA