Evo kako bi Srbi kaznili SILEDŽIJE koji pretuku devojku! Iznenadićete se...

Najdrastičnije mere preduzelo bi skoro 21 odsto anketiranih, koji su se izjasnili da bi, kada bi njihovo dete bilo u pitanju, nasilnika pronašli pre policije

  • 12

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, koji je obeležen u sredu, ove godine u Srbiji ostaće zapamćen po napadu na ćerku poznate glumice Nade Blam, S.B. koju je beogradski siledžija, čije ime još nije otkriveno, napao u jednom noćnom klubu, kada je S.B. odbila njegovo udvaranje.

PRESTRAŠNO: U beogradskom klubu dečko muvao i vređao ćerku srpske glumice, a kad ga je odbila - SLOMIO JOJ JE NOS! (FOTO)

U tekstu u kom je "Telegraf" preneo gorko iskustvo S.B., koja je samo želela da se zabavi sa prijateljima, ni ne sluteći da će zbog nečije obesti te noći završiti u Urgentnom centru, pitali smo naše čitaoce kako bi oni kažnjavali ovakve nasilnike.

Da je jedina primerena kazna za njih slanje u zatvor po kratkom postupku, uz objavljivanje punog imena i slike manijaka smatra 72.55 odsto njih.

Nešto manje od 7 odsto čitalaca misli da prema njima treba postupati kao i sa svim drugim kriminalcima, što podrazumeva istragu, suđenje, a onda i kaznu po meri.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Najdrastičnije mere preduzelo bi skoro 21 odsto anketiranih, koji su se izjasnili da bi, kada bi njihovo dete bilo u pitanju, nasilnika pronašli pre policije.

Podsećamo, S.B. zadobila je teške povrede glave kada je nepoznati mladić "startovao" u klubu, što je ona odbila, budući da je udata.

Kako je napisala na svom Fejsbuk profilu, on ju je nakon toga počupao za kosu, zbog čega ga je ona "zalila pićem" i krenula na izlazu.

Nasilnik je tada sustigao nesrećnu ženui krvnički je udario čelom u nos, kada joj ga je polomio na tri mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajson

    30. novembar 2015 | 19:35

    Imam cerku i sina..kako bih postupio sa zetom ako bi mi tukao cerku tako bih postupio i sa sinom ajo bi tukao zenu izlomio bi mu i ruke i noge!!!

  • tetka maje nikolic

    30. novembar 2015 | 17:04

    Od kakvog je znacaja to sto je zena udata??? Glupost.Devojka ili zena,svejedno,je dobila batine.Kreten,da je zaista hrabar, bi izbio nekog jaceg od sebe,ili bar sebi ravnog.Dakle,nula od coveka.Kompleksas.I potrebno je najstroze kaznjavati siledzije.Licno,odsekla bih mu ruke do laktova

  • Nora

    30. novembar 2015 | 17:07

    Smatram da treba osuditi i polivanje dosadnog nasilnika pićem.. I to mi je vrsta nasilja... Blaža od ove svakako ali ipak je nasilna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA