BEOGRAD POD OPSADOM - NI PTICA NE MOŽE DA PROLETI! Srpski specijalci, FBI i RUSKI AGENTI čuvaju SVETSKE MOĆNIKE

U Beograd su već stigle strane bezbednosne službe povodom predstojećeg skupa OEBSA. Ruski i američki specijalci se najčešće viđaju u hotelu Hajat, gde će biti smeštene diplomate iz ovih država

  • 2

Beograd će 3. i 4. decembra biti domaćim svetskim diplomata na Ministarskom savetu OEBS-a, i ugostiće preko 40 diplomata i čak 1000 delgacija, ali i državnog sekretara Džona Kerija i ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova, čije su prethodnice već u Beogradu. Oko pedesetak najelitnijih specijalaca sa obe strane, predstavnika američkog FBI i ruske službe FSB doputavili su u Srbiju kao prethodnica i oni zajedno sa našim bezbednjacima i policijom "češljaju" Arenu i trasu kojom će se kretati njihovi šefovi.

BEOGRAD POD OPSADOM! Agenti iz SAD i Rusije, SNAJPERISTI sa krovova i 7.000 policajaca čuvaju SVETSKE DIPLOMATE

Pod njihovom kontrolom su i apartmani odnosno sobe u kojima će boraviti ruska i američka delegacija. Zanimljivo je da su se i sreli nekoliko puta, a kako će obojica biti u "Hajatu", ruski i američki specijalci se najčešće viđaju upravo u tom objektu, i to uglavnom na doručku.

SVETSKE DIPLOMATE STIŽU U BEOGRAD: Evo koliko će Srbiju koštati SAMIT OEBS-a! (FOTO)

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Kako još saznajemo, obojica dan ranije, u sredu stižu u Srbiju i to u razmaku od samo sat vremena. Kako je najavljeno, među više od 40 šefova diplomatija, u Beograd dolazi i visoka predstavnica EU Federika Mogerini, i njih će na aerodromu Nikola Tesla dočekati domaćin predsedavajući OEBS-a, srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

ako pišu beogradski mediji ona je toliko skromna da ništa posebno nije tražila, nema baš nikakve zahteve, već samo voće pa će joj posebno biti poslata velika korpa svežeg voća.

Kako je Telegraf.rs pisao, gostima će biti na raspolaganju 76 luksuznih vozila, plus 40 BMW, pet blindiranih automobila. U okviru Arene biće 10 sala sa 1.700 mesta, 11 prostorija, 181 kancelarija, obezbeđeno je 3.000 slušalica za prevod, 65 mikrofona, a govoriće se na šest zvaničnih jezika.

Svi oni će biti smešteni u čak davadesetka hotela a najviše u "Hajatu" i "Kraun Plazi" i troškove smeštaja sami plaćaju..

ruska vojska Foto: 1zoom.net

Tokom Samita gosti će se sresti i razgovarati sa vrhom države, predsednikom Tomislavom Nikolićem i premijerom Aleksandrom Vučićem.

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA