ONA IMA SAMO 12 GODINA, zarađuje milione, ali je najveća žrtva rijalitija (VIDEO)

Naravno, njena majka Melisa je ćerkin manadžer i to je jedina stvar kojom se bavi

  • 12

Medi Zigler je počela da pleše kada je imala dve godine i već tada je postala član jedne plesne trupe. Uz mnogo vežbe i majčinu pomoć dospela je u rijaliti "Mame koje plešu" (Dance Moms). Školu je napustila u 11. godini, a školuje se od kuće. Zvezda rijalitija je postala sa devet godina.

Upoznajte klinku koja "kida" u spotovima! (VIDEO)

Od tada se pojavljivala u mnogobrojnim serijama, ali svojih pet minuta je definitivno dobila u spotu Sie za pesmu "Čandelijer" koji je izazvao velike kontroverze. Taj spot je na Jutjubu imao preko milijardu pregleda, a dok su ga neki hvalili, bilo je mnogo onih koji su polemisali da ima pedofilske naznake zbog godina plesača.

- Ranije kada sam odlazila na sladoled niko me nije zaustavljao da bi se slikao sa mnom, a sada kada krenem u luna-park, sa sobom vodim telohranitelja - izjavila je mlada zvezda, koja je svojoj porodici kupila milionsku vilu.

Printskrin: Youtube/SiaVEVO Printskrin: Youtube/SiaVEVO

- Moja duša je stara. Juče je jedna od producentkinja plakala jer je prolazila kroz težak period u vezi. Ja sam je pitala: "Da li si OK?'" i ona je rekla: "Ne mogu da verujem da plačem pred 12-godišnjim detetom" - rekla je Medi.

Naravno, njena majka Melisa je ćerkin manadžer i to je jedina stvar kojom se bavi. Njeni roditelji su se razveli pre četiri godine. Otac je bio protiv toga da Medi pleše tim tempom i rekao je da je ples uništio brak njega i njene majke. Od tada je odnos male Medi sa ocem zahladneo.

Prošle godine ona je prvi put posle pet godina otišla na letnji odmor, a obezbeđenje je prati u korak 24 sata dnevno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klick

    2. decembar 2015 | 20:46

    Mala je neopisivi talenat, fascinantno je da je zaradila toliko novca i obezbedila i sebe i svoju porodicu, ali mi je zao sto je izgubila detinjstvo. Od toga će naravno imati trajne posledice. ..

  • Velislav

    2. decembar 2015 | 20:51

    Ovo je dokaz da kretenizam sve više obuzima ovu planetu. Dobro su rekli ovi iz Prljavog kazališta - Zaustavite Zemlju, silazim!

  • Перагеније

    2. decembar 2015 | 20:25

    И? Због овога добија новац, А НЕ ШКОЛУЈЕ СЕ?! Само флипнута мајка би то могла да подржава. За мене је то слоупотреба и упропашћавање деце.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA