"STAVIO JE GLAVU MOJE ĆERKE (8) MEĐU NOGE, PA JOJ REKAO: RASCOPAĆU TE OD SEKSA": O vapaju ove majke priča cela Srbija!

Skinuo joj je pantalone, ali ne do kraja, ostala je u hulahopkama, a S. S. je počeo da je hvata za međunožje i svuda po telu, tvrdi majka napadnute devojčice

  • 7

Majka osmogodišnje devojčice iz Kovačice tvrdi da joj je ćerku seksualno uznemiravao vršnjak, a da direktor škole nije hteo ni da razgovara sa njom o tom problemu.

DEVOJČICA (2) OPERISANA ZBOG POVREDE POLNOG ORGANA: Majka tvrdi da je pala, očuh uhapšen!

- Moju osmogodišnju ćerku u školi je seksualno uznemiravao vršnjak, a direktor se jedva udostojio da priča sa mnom o tom zlostavljanju. Sve se odigralo 19. novembra na odmoru u osnovnoj školi. Učiteljica je izašla, a u učinioci na dopunskoj nastavi ostalo je troje dece, moja ćerka, D. M. i dva dečaka S. S. i J. M. Moja ćerka je počela da briše stočić, a S. S. joj je prišao otpozadi i uhvatio je za glavu. Zatim je njenu glavu stavio među svoje međunožje, a onda je tresnuo o pod - rekla je G. P. M, majka zlostavljane devojčice.

SILOVAO JE DECU OD TRI GODINE: A onda je dobio NAGRADU od jedne zemlje u Evropi. Tek sad ga je stigla kazna!

Ona tvrdi da je osmogodišnji nasilnik čak skinuo pantalone njenoj ćerki:

- Skinuo joj je pantalone, ali ne do kraja, ostala je u hulahopkama, a S. S. je počeo da je hvata za međunožje i svuda po telu. Na kraju tog iživljavanja, koje je trajalo nekoliko minuta, S. S. joj je zapretio: "Ako kažeš bilo kome, rascopaću te od seksa i baciti u kantu za smeće".

Majka je u vreme zlostavljanja bila odsutna pošto se brinula o bolesnom ujaku, a devojčicu su čuvali otac i baka. Ona iz straha, ali i zbog stida nije ništa rekla ocu.

- Tek kada sam se vratila 23. novembra, ćerka mi se poverila i sve mi detaljno ispričala. Odmah sam otišla u školu, ali moje insistiranje da se to prijavi policiji direktor je odbio uz obrazloženje da "škola ima svoj tim koji brine o deci i ima pravnika koji sve to rešava u školi".

Kada je zlostavljanje prijavila policiji, sačinjen je izveštaj koji je prosleđen tužilaštvu u Pančevu, ali dečak od osam godina ne može biti krivično gonjen.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

-  Moja ćerka je istraumirana. Taj dečak je i dalje sa njom u istom odeljenju. Povela sam i sudski spor protiv škole. Ako je ja ne zaštitim, drugi sigurno neće - konstatuje majka.

Direktor osnovne škole u kojoj se to dogodilo L. V. samo je za beogradske medije konstatovao da je majka "preterala i napravila dramu".

Napišite nam u komentarima da li ste i sami čuli za neki sličan slučaj.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    3. decembar 2015 | 20:49

    A šta je trebalo, po direktorovom mišljenju, da uradi majka? Da ćuti ili mozda još da pohvali malog nasilnika?!?! Ne daj Boze da se ovako nešto desi mojoj unuci, onda bi vidio šta je drama.

  • DARKO 100%

    3. decembar 2015 | 17:14

    Pa ako majka pravi dramu ,sto onda direktor nekaze kako je bilo kad zna,za sve postoje resenja,ali nam resenja kroje nesposobni zato nam se i ovako desava ,kriticka misao je odavno ugasena,na tv nema ni jednog okruglog stola gde bi uistnu pravi intelektualci i ljudi od struke iskazivali svoje misljenje o drustvenim problemima bilo koje vrste ,a niste ni svesni koliko je to vazno da se bar jednom nedeljno prikazuje na tv,- u.mi POJEDINACNO DOBRO RAZMISLJAMO AL SMO KAO DRUSTVO ZAKAZALI!!!!

  • Protiv nasilja

    3. decembar 2015 | 17:33

    Strasno ne mogu da verujem , pa danas I mala deca su manijaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA