MENJAČNICE NA UDARU RAZBOJNIKA U JAGODINI: Treća pljačka za dva meseca

Dvojica maksiranih razbojnika oko 17 sati opljačkali su menjačnicu „Lav“ u Sinđelićevoj ulici u centru grada

  • 1

Menjačnica "Lav" u centru Jagodine u Sinđelićevoj ulici bila je na meti razbojnika. Dvojica naoružanih i maskiranih napadača, uz pretnju pištoljem, naterali su radnika da im preda pazar i odneli su, prema nezvaničnim saznanjima, oko 1.500 evra.

AKO VIDITE OVOG MUŠKARCA, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Uperio pištolj u radnicu, ali nešto mu je promaklo... (FOTO)

Za nešto više od dva meseca ovo je treća pljačka menjačnica u tom gradu, a policija se nije oglašavala saopštenjem, osim što je nedavno objavila fotografije nepoznatog muškarca koga je snimila sigurnosna kamera prilikom razbojništva 5. oktobra i pozvala građane da se jave ako ga primete.

Na fotografiji se vidi sredovečni muškarac, sa naočarima, kako držeći pištolj u ruci preti radnici da mu preda novac, što je ona i učinila i pri tom pritisla panik-taster, ali je razbojnik uspeo da pobegne. Iako su ga snimile sigurnosne kamere u menjačnici i u "Vivo šoping centru", još nije uhvaćen.

Dve nedelje ranije, dogodila se još jedna pljačka za vreme fudbalske utakmice Jagodina - Crvena Zvezda, kada je, opet iz menjačnice, odneto oko 1.500 evra.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    4. decembar 2015 | 09:33

    Dali su potrebne toliko menjacnice ili su dovoljne samo banke na zapadu menjacnica je banka i nista drugo a kod nas svaka trafika menjacnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA