STRAVIČNA OPTUŽBA: Francuz tvrdi da su roditelji male Maše UČESTVOVALI U OTMICI sopstvenog deteta!? (FOTO)

Našoj redakciji javio čovek koji tvrdi da je bivši muž Gorin Aleksije Branšu i otac Emelin Julijet Kristel i ispričao, kako tvrdi, "šokantne pojedinosti" u vezi sa otmicom male Maše

  • 9

U Specijalnom sud u Beogradu počelo je suđenje u procesu protiv troje francuskih državljana optuženih da su 13. marta ove godine u Beogradu oteli dvogodišnju devojčicu Mašu iz ruku majke.  Na optuženičkoj klupi našli su se Sebastijan Branšu Mišel, njegova supruga Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njihova ćerka Emelin Ulijet Kristel.

POČINJE SUĐENJE DECENIJE: Otmičari male Maše u ponedeljak pred sudom!

Oni su se na pripremnom ročištu izjasnili nevinim za ovu otmicu. Tužilaštvo za organizovani kriminal je insistiralo da je u pitanju organizovana kriminalna grupa, dok je odbrana to osporavala.

"NISMO KRIVI"! Francuski OTMIČARI MALE MAŠE negiraju optužbe!

Našoj redakciji javio čovek koji tvrdi da je bivši muž Gorin Aleksije Branšu i otac Emelin Julijet Kristel. Mišel Ouje je teško optužio roditelje otete Maše za saučesništvo u ovom slučaju, a prenosimo vam njegovo pismo:

"Dao sam francuskoj policiji fajl od 250 stranica mog istraživanja i 4 računara koji pripadaju ovoj porodici. Stavio sam u priložene datoteke fotografiju Maksi supermarketa, u ulici Braće Jerković i stvarnu adresu porodice Prenković.

Reprint: Indipendant Reprint: Indipendant

Na fotografiji koju nam je poslao crvenom bojom je obeležena putanja kojom se kretala majka otete devojčice 13. marta, a zelenom bojom je označena normalna putanja do njihove kuće koju je i majka navela.

U svom pismu on je dalje naveo:

"Nemojte zaboraviti, ona je profesor francuskog jezika, njen muž govori francuski takođe. Otmičari ne govore srpski. Imam mnogo dokaza o njihovom saučesništvu u ovom slučaju.

Reprint: Indipendant Reprint: Indipendant

Maša je zakupljena, a nije bilo u pitanju kidnapovanje. Čekam hapšenje i četvrte osobe umešane u slučaj.

Francuska štampa će objaviti članak o ovom slučaju, 11. decembra. "

Podsećamo, Maša P. oteta je 13. marta ove godine iz ruku njene majke. Brzom reakcijom policije otmičari su uhvaćeni na autoputu i devojčica je nakon toga vraćena roditeljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maya

    7. decembar 2015 | 17:11

    A ko je onda prijavio kidnapovanje, i zasto su dopustili da ovi budu uhvaceni, ako su vec svi bili u dogovoru?

  • qre

    7. decembar 2015 | 17:52

    Po sto godina robije za otmicare !!!

  • Tigrovi

    7. decembar 2015 | 19:38

    Pa da su bili unekom Dogovoru ,nebi dete na taj brutalan nacin oteli Majci iz ruku vec bi drugaciji scenario bio. Sad zele da se oslobode na bilo koji nacin krivice ,da ih oslobode i da dalje mogu da otimaju nevinu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA