Određen pritvor Jordancu koji je pokušao da otvori vrata aviona

Kako Telegraf saznaje, pritvor mu je određen da nebi uticao na svedoke, kao i zbog opasnosti od bekstva, jer je strani državljanin koji nema prebivalište u Srbiji

  • 1

Državljaninu SAD i Jordana, Rakanu Jehad Zuhair Mdonatu, Treći osnovni sud, na predlog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana.

TUŽILAC TRAŽI PRITVOR ZA JORDANCA: Preti mu kazna do 8 godina zatvora

Kako Telegraf saznaje, pritvor mu je određen da nebi uticao na svedoke, kao i zbog opasnosti od bekstva, jer je strani državljanin koji nema prebivalište u Srbiji.

JORDANAC koji je hteo da otvori VRATA AVIONA NA 11.000 METARA visine uskoro na SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU!

Jordancu, koji ima i američki pasoš, na teret se stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti

Evo šta bi se desilo da je Jordanac uspeo da OTVORI VRATA AVIONA usred LETA! (VIDEO)

On se sumnjiči da je pre dva dana na Lufthanzinom letu iz Frankfurta za Beograd, na visini od 11000 metara pokušao da otvori vrata aviona. U tome su ga srečili igrači RK Vojvodina, koji su bili na istom letu.

Rakana Jehad Zuhair Mdonata policija je danas privela na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo.

On je, prema informacijama iz istrage, izjavio da nije kriv i da se ničega ne seća, ali da mu je žao što je uznemirio putnike i posadu, jer on ne želi nikoga da povredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssss

    8. decembar 2015 | 18:47

    I ovo je previse, covek ni za sta nije kriv. Samo je trazio pomoc. A stampa mu pakuje sve i svasta, samo ds bi bilo sto interesantnije. Nema teroristaa u srbiji, mi nismo zanimljivi. Terorizam zivi sve dok za njega zna i cuje. Zato biraju zemlje kao sto je Francuska, zato sto se vest takva daleko cuje. A ne srbija, cak i da se desi kod nad nesto kao u francuskoj, ne bi sigurno bilo na naslovnim stranama svetskih media. Tako da ne snimajte film ljudi. To je obican covek, sa nekim svojim problemima, hriscanin, i jordana. I ne zaboravite da je jordan i okolina mesto gde je nastalo htiscanstvo, tako da nema tu nikakvog cuda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA