Krenuo u prodavnicu, pa ga SRPSKA POLICIJA uhvatila sa HEROINOM!

Kako saznajemo, policijska patrola je tokom rutinske kontrole zaustavila vozilo "opel vektra" kojim je upravljao S. C. i ispod njegovog sedišta pronašla dve tegle sa narkoticima

  • 1

Niška policija uhapsila je sinoć S. C. (27) u čijem je vozilu pronađeno 55 grama heroina spakovanih u 17 paketića pripremljenih za prodaju.

 

POLICIJA U KAMIONU PRONAŠLA 16 KILOGRAMA ČISTOG HEROINA: Uhapšena dvojica muškaraca iz Novog Pazara

 

Kako saznajemo, policijska patrola je tokom rutinske kontrole zaustavila vozilo "opel vektra" kojim je upravljao S. C. i ispod njegovog sedišta pronašla dve tegle sa narkoticima.

 

Daljim operativnim radom ustanovljeno je da je S. C. vlasnik 105 grama heroina koji je desetog avgusta ove godine pronađen sakriven ispod jednog kamena na keju Nišave.

 

Tada je otkriven 21 paketić ovog narkotika koji je diler ostavio na tom mestu u nameri da ga u pogodnom trenutku preuzme i proda.

 

Policija je saopštila da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. decembar 2015 | 19:19

    Zasto se stavlja logo komunalne policije na ovakve vesti !. Oni sem baka bez jarte drugo nista nisu uhvatili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA